Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δε θέλω όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου να πάνε σ ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια»

Συντάκτης: Newsroom

15 Σεπτεμβρίου 2022 11:34

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στα παιδιά της στον τρόπο που τα μεγαλώνει αλλά και στον σύζυγό της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά για τα καλλιτεχνικά της σχέδια τη στήριξη που προσφέρει τα παιδιά της αλλά και για τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο.

«Δυστυχώς ζούμε σε καιρούς που δεν μπορούμε να μοιραστούμε πολύ εύκολα προσωπικά πράγματα. Παλιότερα μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη άνεση. Τώρα νιώθω ότι έχω πάντα ένα μάτι να με κρίνει και δεν το θέλω αυτό. Έχω μεγαλώσει αρκετά και βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω λίγο ησυχία. Έχω κριθεί πολύ για ατάκες που έχω πει και δηλώσεις που έχω κάνει για διάφορα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας θα σου πω ότι αυτή είμαι και δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους.

Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος αρχικά. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Ως μαμά ελπίζω να είμαι καλή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, ότι πέρασαν καλά, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια».