Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Είναι έγκυος; – Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Σεπτεμβρίου 2022 12:20

Mία ανάρτηση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε πολλούς να πιστέψουν πως είναι έγκυος.

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί εδώ και καιρό.

Μάλιστα, η Καρντάσιαν συμβουλεύεται γιατρούς και συχνά καταλήγει στο νοσοκομείο για εξετάσεις που θα της εξασφαλίσουν ότι θα γίνει σύντομα ξανά μητέρα.

Πρόσφατα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία που πολλοί θεωρούν ότι αποτελεί… ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, έστω και τον πλέον διακριτικό τρόπο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Όπως αναφέρουν οι φήμες, ενδέχεται οι εντατικές προσπάθειες και οι επισκέψεις στους γιατρούς να έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνη και τον αγαπημένο της.

Σε μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε, ενώ ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας μονάχα εσώρουχα, φαίνεται πως η κοιλιά της είναι ελαφρώς φουσκωμένη.

Μάλιστα, σε μία από αυτές, η Καρντάσιαν φαίνεται να την αγκαλιάζει με το χέρι της, κάνοντας έτσι το κοινό της να πιστεύει πως πρόκειται όντως για μια «λεπτή» κίνηση να τους πει ότι περιμένει επιτέλους το πρώτο της παιδί με τον ντράμερ.

Υπενθυμίζεται πως η Καρντάσιαν είναι μητέρα τριών ακόμα παιδιών, που απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Σκοτ Ντίσικ.

Ο λόγος για τον Μέισον, την Πενέλοπε και τον Ρέιν.

Αντίστοιχα, και ο Μπάρκερ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αλαμπάμα και τον Λάντον.

H Κόρτνεϊ Μέρι Γκαϊανέ Καρντάσιαν είναι Αμερικανίδα (αρμενικής καταγωγής), τηλεοπτική προσωπικότητα, πιο γνωστή για τη συμμετοχή της στο οικογενειακό reality «Keeping Up with the Kardashians».

Μαζί με τις αδελφές Κιμ και Κλοέ, ασχολείται επίσης με τη βιομηχανία λιανικής και μόδας. Έχουν ξεκινήσει διάφορες συλλογές ενδυμάτων και αρωμάτων.

Επιπλέον, κυκλοφόρησαν το βιβλίο «Kardashian Konfidential» το 2010.

Η Κόρτνεϊ και οι αδελφές της είναι δημοφιλείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα οποία αποκομίζουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους διαφημίζοντας προϊόντα όπως αθλητικά παπούτσια, προϊόντα ομορφιάς, Coca-Cola και συνταγογραφούμενα φάρμακα.