Η Σελήνη στον Καρκίνο, μας φέρνει πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Σεπτεμβρίου 2022 08:15

Η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Δία στον Κριό επηρεάζει κυρίως τον Παρορμητικό Σταύρο (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Έντονες τάσεις επιπολαιότητας και απερισκεψίας μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση ενώ η επικοινωνία βάλλεται. Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι και συνετοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τον λόγο για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες και σύντροφο.

Ζητήματα του παρελθόντος θα μας απασχολήσουν έντονα, είναι απαραίτητο να δείξουμε ωριμότητα και να μην παρασυρθούμε σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις που μπορεί αργότερα να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, καλό είναι να αποφύγουμε την υπογραφή συμφωνιών και συμβολαίων καθώς οι υπερβολικές προσδοκίες και απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν δεν απηχούν την πραγματικότητα.

Παράλληλα, ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους στον χώρο της δουλειάς.

Έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε ό,τι επιθυμούμε και μπορεί να μας καλύψει, καθώς επιδιώκουμε να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητά μας.

Η διαίσθηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε πιθανές επαγγελματικές επιλογές καθώς είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε παγίδες και τρόπους. Η συγκεκριμένη συνθήκη μπορεί να οδηγήσει σε ριζική αλλαγή συνηθειών πού βλάπτουν το σώμα και την ψυχή μας.

Νέες διατροφικές συνήθειες θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε καθημερινό επίπεδο. Δεν πρέπει να διστάσουμε απέναντι σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να νιώσουμε ευεξία.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντάς μας τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια και τους ανθρώπους που νιώθουμε κοντά μας.

Είναι σημαντικό να νιώσουμε ασφάλεια και θαλπωρή που θα μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε με ωριμότητα. Κυκλοθυμικές συμπεριφορές και συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επιδράσουν αρνητικά σε σχέσεις που είναι καταλυτικές για εμάς.

Για αυτό οφείλουμε να μετριάσουμε κάθε σπασμωδική αντίδραση. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να μας απασχολήσουν.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη στην Παρθένο αργά το βράδυ θα βοηθήσει να υπάρξουν οι καλύτεροι δυνατοί όροι που θα μας ικανοποιήσουν απόλυτα.