Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οδεύει προς συμβιβασμό με τον πατέρα της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Σεπτεμβρίου 2022 10:05

Σημεία προσέγγισης αναζητούν οι δικηγόροι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και εκείνοι του πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς προκειμένου να μπει τέλος στη δικαστική διαμάχη τους που έχει κρατήσει περίπου έναν χρόνο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ, οι νομικοί εκπρόσωποι της τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς αναζητούν τη χρυσή τομή.

Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ έχει δεχτεί οικονομικές προσφορές από τον Τρι Σταρ, δικηγόρο του Τζέιμι Σπίαρς αλλά δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία.

Ωστόσο, η Σπίαρς δείχνει πρόθυμη να πει το «ναι» ώστε η υπόθεση να λήξει οριστικά.

Εντούτοις, έχει καταστήσει σαφές ότι στόχος της είναι να αποσπάσει το μεγαλύτερο δυνατόν ποσό, μετά από όσα πέρασε κατά τη κηδεμονία, στην οποία την είχε υποβάλλει ο πατέρας της και διήρκησε δεκατρία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, το δικαστήριο της Καλιφόρνια απελευθέρωσε την ποπ σταρ όταν αποκαλύφθηκε ότι υποχρεωνόταν από τον πατέρα της να χρησιμοποιεί ενδομήτρια συσκευή για να μην αποκτήσει τρίτο παιδί.

Σκληρή επίθεση στους γονείς της εξαπέλυσε πρόσφατα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα η Σπίαρς λέγοντας μάλιστα ότι προσεύχεται να καούν και οι δύο στην κόλαση!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν έχει ξεχάσει τον πόνο που της προκάλεσαν ο πατέρας και η μητέρα της στο διάστημα της υποχρεωτικής κηδεμονίας της.

Η 40χρονη σταρ ανέφερε με ηχητικό μήνυμα στο Instagram πως την υποχρέωναν να υποβάλλεται διαρκώς σε εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας χωρίς να της εξηγήσουν το γιατί.

Η ίδια είπε ότι πέρασε τρεις φορές από τον μαγνητικό τομογράφο, κάτι που την έκανε να πιστέψει ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου.

«Λυπάμαι που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πόνο. Πάνε μόλις δέκα μήνες αφότου έληξε η κηδεμονία.

Σε κανέναν δεν θα ευχόμουν τέτοιο πόνο. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθώ το γεγονός ότι μου το έκανε αυτό η οικογένειά μου.

Θα είναι δύσκολο για μένα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου. Όσο για τη μητέρα και τον πατέρα μου που έκρυβαν τον καφέ στο σπίτι για να με ξυπνήσουν από το να νιώθω νεκρή και φοβισμένη σαν ηλικιωμένη κυρία… και με πέταξαν…

Θα το πω δυνατά και περήφανα… Προσεύχομαι να καείτε και οι δύο στην κόλαση» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.