Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Τι είπαν για τα περί επανασύνδεσής τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Σεπτεμβρίου 2022 10:24

Η παρουσία του Γιώργου Μαυρίδη στη βάπτιση των δίδυμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο, προκάλεσε αίσθηση μιας και φάνηκε να σηματοδοτεί την επανασύνδεση των δύο ανδρών.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης υπήρξαν στενοί φίλοι για πολλά χρόνια αλλά το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί.

Οι δύο άνδρες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha μετά τη βάπτιση των κοριτσιών του Τανιμανίδη.

Πάντως, δεν έδωσαν σαφή απάντηση για το αν οι σχέσεις τους έχουν πλέον αποκατασταθεί. 

«Ήρθαμε να ευχηθούμε στους γονείς, στα παιδιά να είναι ευτυχισμένα, υγιή, οι νονοί πάντα άξιοι και να είναι χαρούμενη η οικογένεια και περήφανοι για τα παιδάκια τους», είπε ο Μαυρίδης.

Όταν ρωτήθηκε για τη φιλία του με τον Τανιμανίδη απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Από τη δική του πλευρά, ο Τανιμανίδης είπε για τον Μαυρίδη: «Κι εγώ είχα πολύ καιρό να μας δω μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε.

Ήθελα να έρθει, ήθελε κι αυτός να έρθει προφανώς, αφού μου είπε ότι θα έρθει, όποτε ήρθε εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Υπενθυμίζεται πως ο Τανιμανίδης κάλεσε τον Μαυρίδη στη βάπτιση και εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά και βρέθηκε στη Μύκονο στο πλευρό του φίλου του, σε μία από τις πιο σημαντικές ημέρες στη ζωή του.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το φωτογραφικό υλικό, οι δυο τους μίλησαν σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα και αστειεύτηκαν.

Ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, βρέθηκαν στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο για τη βάπτιση των διδύμων κοριτσιών τους.

Νονοί τη μικρής Φιλίππα ήταν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.