Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη φωτογραφία της συζύγου του με τη νεογέννητη κόρη τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

19 Σεπτεμβρίου 2022 10:55

Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη φωτογραφία της συζύγου του με τη νεογέννητη κόρη τους

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους βιώνουν ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, οι οποίοι προ ημερών έγιναν γονείς για δεύτερη φορά.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, σύζυγός του σεφ Άκη Πετρετζίκη, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Ο Πετρετζίκης, ο οποίος έχει αποκτήσει με την αγαπημένη του ένα ακόμα παιδί, τον μικρό Αχιλλέα, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί).

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!», έγραψε ο Πετρετζίκης.

Κάτω από την ανάρτηση πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να κάνουν το δικό τους σχόλιο και να στείλουν τις θερμές ευχές τους στο ζευγάρι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Δούκισσα Νομικού, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Μαίρη Συνατσάκη ήταν μερικοί μόνο από τους celebrities που έστειλαν τις ευχές τους στον σεφ για τη νεογέννητη κόρη του.

Από την πλευρά του, ο τελευταίος φρόντισε να αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα και το πρώτο στιγμιότυπο μέσα από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει την Παπαμιχαήλ να κρατάει τη μικρή στην αγκαλιά της.

Στη λεζάντα ο Πετρετζίκης έγραψε: «Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά».