Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει ένταση και ανατροπές

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η ανάγκη να εκφραστούμε μέσα από την προσωπική μας ζωή είναι εντονότερη από ποτέ καθώς η αγάπη καθίσταται ο σημαντικότερος παράγοντας της ζωής μας. Είναι απαραίτητο να νιώσουμε επιβεβαίωση από το ταίρι μας και να μαγνητίσουμε με την προσοχή του στον απόλυτο βαθμό.

Τα έντονα συναισθήματα μας χαρακτηρίζουν και μπορούν να δημιουργήσουν άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ό,τι αφορά εγωκεντρικές και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

Θα πρέπει να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό μας και να επικεντρωθούμε στην ισορροπία και τη βελτίωση της σχέσης μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε σχέση με τα παιδιά καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από την ένταση προχωρώντας σε άδικα ξεσπάσματα και συμπεριφορές.

Η κατανόηση θα μας βοηθήσει να αφεθούμε στην παιδικότητα και να καταλάβουμε τις πραγματικές τους επιθυμίες.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους δίνοντας μας την ώθηση να προχωρήσουμε σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Το εμπόριο και η επικοινωνία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική μας αναγνώριση.

Χρειάζεται προσπάθεια και δραστηριοποίηση για να υπάρξει πλήρης επιτυχία των στόχων μας.

Το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση και τις ανατροπές.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ανασφάλειες και φόβοι που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση μας. Δεν πρέπει να εκτονώσουμε την ένταση που νιώθουμε στο ταίρι μας καθώς μπορεί να επηρεάσει άμεσα και καταλυτικά τη σχέση.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και μετά το μεσημέρι καθώς η Σελήνη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Υδροχόο είναι πιθανό να οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση του συντρόφου μας που θα μας επηρεάσει άμεσα.

Καλό είναι μέσα από τη συγκεκριμένη συγκυρία να θέσουμε τα όρια μας, δείχνοντας κατανόηση και αποδοχή για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του προσώπου που έχουμε επιλέξει.