Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Περιμένει και τρίτο… πελαργό, ο οποίος θα φέρει κορίτσι!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Σεπτεμβρίου 2022 09:20

Γονείς για τρίτη φορά πρόκειται να γίνουν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του Πρισίλα Τσαν.

Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ιδρυτής του Facebook και διευθύνων σύμβουλος της «Meta Platforms», Μαρκ Ζούκερμπεργκ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τον ερχομό του παιδιού τους.

«Πολλή αγάπη. Είμαστε χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι Μαξ και Όγκαστ θα αποκτήσουν μία αδελφή το επόμενο έτος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζούκερμπεργκ.

Φυσικά, στα σχόλια πολλοί χρήστες άφησαν τις ευχές τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Από εκεί και πέρα, η εταιρεία Facebook του Ζούκερμπεργκ κατέληξε πρόσφατα σε προκαταρκτική συμφωνία για να τερματιστεί αντιδικία με χρήστες της πλατφόρμας που της ζητούν αποζημιώσεις και τόκους διότι επέτρεπε σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας «Cambridge Analytica», να αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα.

Σε έγγραφο που υποβλήθηκε σε δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο, η Facebook αναφέρεται στην «κατ’ αρχήν συμφωνία» και ζητεί αναστολή των διαδικασιών για εξήντα ημέρες «προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία γραπτώς και να την παρουσιάσει στο δικαστήριο».

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης δεν αναφέρεται στο ύψος της αποζημίωσης που προτίθεται να δώσει, ούτε στους όρους για να κλείσει αυτή η αντιδικία, που ξεκίνησε με συλλογική αγωγή.

Ερωτηθείσα σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο η «Meta», η μητρική της Facebook, δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συμφωνία αναγγέλλεται ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Meta Platforms», ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, και η γενική διευθύντριά του Σέριλ Σάντμπεργκ, που ανακοίνωσε τον Ιούνιο την παραίτησή της έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια στην εταιρεία, αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης για το σκάνδαλο.

Στη διαδικασία που άρχισε το 2018, χρήστες της πλατφόρμας κατηγορούσαν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ότι παρενέβη τους κανόνες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής όταν μοιράστηκε δεδομένα τους με τρίτα μέρη όπως η «Cambridge Analytica», που συνδεόταν με την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016.