Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λαμπερή στα γενέθλιά της – Το δείπνο με την εντυπωσιακή διακόσμηση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:17

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είχε τα γενέθλιά της και φυσικά τα γιόρτασε με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της διοργανώνοντας δείπνο με τον αγαπημένο της με νόστιμα πιάτα και εντυπωσιακή διακόσμηση.

Η Ροδίτισσα, η οποία βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, επέλεξε ένα κοντό φόρεμα με έναν ώμο για την έξοδό της με τον σύντροφό της.

Το φόρεμα ήταν σε παστέλ απόχρωση και το είχε συνδυάσει με χρυσή chain bag και χαμηλά πέδιλα. Το μακιγάζ της ήταν σε γήινες αποχρώσεις και επέλεξε να δώσει λίγη λάμψη με διακριτικά κοσμήματα.

Ο Σταθοκωστόπουλος και η ίδια πόζαραν μαζί σε βίντεο που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας στο Instagram Story του, αφήνοντας και μια καρδούλα στην αγαπημένη του.

 

Κατά τη χθεσινή ημέρα, η Σπυροπούλου δέχθηκε αμέτρητες ευχές και μηνύματα αγάπης από τους θαυμαστές της.

Η ίδια «ανέβασε» και στα social media εικόνες από τα δώρα που έλαβε.

Από εκεί και πέρα, έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο φαίνεται πως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν και πολλές φήμες που ήθελαν τη Σπυροπούλου να έχει παντρευτεί ήδη με τον αγαπημένο της με πολιτικό γάμο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολιτικός τους γάμος είναι προγραμματισμένος για το επόμενο διάστημα.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε την πρόβα νυφικού της, το οποίο θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Σπυροπούλου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μερικά στιγμιότυπα μέσα από το ατελιέ της σχεδιάστριας μαζί με τον φωτογράφο μόδας Κώστα Αυγούλη.

Το νυφικό της θα είναι τύπου 60’s αφήνοντας ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Πάντως, ενώ όλες οι πληροφορίες θέλουν τη Σπυροπούλου να κάνει πρόβα νυφικού για τον επικείμενο γάμο της, η ίδια δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα.