Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από την κλινική αποκατάστασης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:30

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο αφού η αποκατάσταση του προσώπου και του σώματός της πρέπει να συνεχιστεί.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αφήσει πίσω της το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή της και το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει φωτογραφίες από όμορφες δραστηριότητες. Η ίδια ποζάρει χαμογελαστή και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της.

Ωστόσο, τα τραύματα που προκλήθηκαν από την επίθεση που δέχθηκε, χρειάζονται τακτική φροντίδα. Κατά συνέπεια, είναι υποχρεωτικό να νοσηλεύεται σε κλινική ανά διαστήματα ώστε να βελτιώνεται η κατάστασή της και να μην υπάρξει επιδείνωση.

Στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από την κλινική αποκατάστασης που επισκέφτηκε.

Με μπλε ποδιά, ευχαρίστησε τους γιατρούς και το προσωπικό για τη φροντίδα τους.

Στις φωτογραφίες από το δωμάτιο του νοσοκομείου της, η Παλιοσπύρου ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, οι οποίοι μάλιστα ποζάρουν μαζί της ενώ την εξετάζουν.

Στη λεζάντα των στιγμιότυπων ανέφερε: «Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια.

Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή… και μέρος της ζωής μου.

Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω.

Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του».

Πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την ανάρτησή της και εξέφρασαν τον θαυμασμό για τη δύναμη της ψυχής της.

Ανάμεσά τους η Έλενα Χριστοπούλου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κλέλια Πανταζή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία συγκίνησε όλη τη χώρα με το μεγαλείο ψυχής και τη δύναμή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, αποτελεί σύμβολο δύναμης, αισιοδοξίας και εμπνέει πολλές γυναίκες να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.