Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το Πρωινό μετά από σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα

Συντάκτης: Newsroom

23 Σεπτεμβρίου 2022 16:56

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το Πρωινό μετά από σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα

Δούκισσα Νομικού και Πρωινό φαίνεται πως βάζουν τέλος στη συνεργασία τους πρόωρα.

Το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Δούκισσα Νομικού απουσίαζε από το πόστο της, με τον Γιώργο Λιάγκα να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι είχε μία άλλη επαγγελματική υποχρέωση. «Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας .

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Δούκισσα Νομικού μετά από λίγες ημέρες στο πλευρό του Λιάγκα αποδεσμεύεται από την πρωινή εκπομπή αλλά όχι όμως από το κανάλι. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα απορροφηθεί κάπου αλλού στον σταθμό.

Η Δούκισσα Νομικού  σήμερα έλειπε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να κάνει συζητήσεις με τον ίδιο τον σταθμό και όπως όλα δείχνουν από Δευτέρα μια θέση πιο κοντά στον Λιάγκα θα έρθει η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

Γιώργος Λιάγκας σε Δούκισσα Νομικού: «Όλα είναι ωραία πάνω μου… και κάτω μου»

Γιώργος Λιάγκας σε Δούκισσα Νομικού: «Όλα είναι ωραία πάνω μου… και κάτω μου»

Ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Πρωινό» μη μπορώντας να αντισταθεί στα νόστιμα μπιφτέκια που ετοίμασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο παρουσιαστής του ANT1 ανέφερε πως αυτή την περίοδο προσέχει την διατροφή του κάτι που έδωσε αφορμή για νέα σχόλια από τους συνεργάτες του.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» και αντέδρασε ο παρουσιαστής: «Και κάτω μου».

Η Δούκισσα Νομικού «πάγωσε» ξεσπώντας σε γέλια στην κουζίνα της εκπομπής. «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

 Λιάγκας – Νομικού: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με… μπιχτές και «καρφιά»
Λίγο πριν τις 11:30, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο Πρωινό την Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά, έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο με χειροκροτήματα από τους συνεργάτες της εκπομπής.

«Επιτρέψτε τώρα να την υποδεχτώ, γιατί δεν θα είμαι μόνος μου εδώ, είναι μια εκπομπή πολυσυλλεκτική, θα ασχολείται με τα πάντα. Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε ένα πολύ γελαστό παιδί, ένα πανέμορφο κορίτσι, ταλαντούχο. Πάρα πολύ χαρούμενοι είμαστε που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού.», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ο διάλογος που είχαν οι δυο τους εξελίχθηκε ως εξής:

Δούκισσα: Να σου πω; Δεν με κοιτάς. Πολύ καλά κρατιέσαι.
Γιώργος: Να με αποκαταστήσεις με μια φίλη σου.
Δούκισσα: Δεν έχεις ανάγκη.

Δούκισσα: Νιώθω οικεία, χαρά, ευγνωμοσύνη, νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, εδώ στον ΑΝΤ1, που ξέρω πως με αγαπάτε. Πάλι δεν με κοιτάει. Κοίταμε στα μάτια.
Γιώργος: Πες γιατί δεν θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή.
Δούκισσα: Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω. Σήμερα τι ώρα βγήκα; 11:30 πήγε; Εντάξει, μπορεί να πάει στις 12, μία παρά…
Γιώργος: Ό,τι η επικαιρότητα μας επιτάσσει.