Δούκισσα Νομικού: Οι δύσκολες 14 ημέρες στο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Σεπτεμβρίου 2022 08:40

Η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, μόνο εύκολη δεν ήταν σε αυτές τις πρώτες δύο εβδομάδες προβολής της εκπομπής.

Αντίθετα, ήταν γεμάτη με… αγκάθια από την πρώτη στιγμή και για πολλούς το «διαζύγιο» έδειχνε να αποτελεί φυσιολογική συνέπεια όσων συνέβησαν σε αυτό το διάστημα.

Στην πρεμιέρα της 5ης Σεπτεμβρίου, η Δούκισσα Νομικού δεν εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος της εκπομπής αλλά λίγο  μετά τις 11.30.

«Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι.

Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1» είχε πει τότε μεταξύ άλλων.

Ο Γιώργος Λιάγκας την είχε ρωτήσει τον λόγο που δεν θα βρίσκεται μαζί του από την αρχή της εκπομπής. «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει!

Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…» του είχε απαντήσει τότε εκείνη.

Η επόμενη μέρα βρήκε τη Νομικού μόνη χωρίς τον Λιάγκα λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ.

Οι επόμενες ημέρες φάνηκαν να κυλούν ομαλά. Η Νομικού δεν είχε συμμετοχή στο πρώτο μέρος, το ενημερωτικό. Έμπαινε μετά τις 11 και αφού σχολίαζε κάποια θέματα ψυχαγωγίας με τον Λιάγκα και την υπόλοιπη ομάδα, πήγαινε στην κουζίνα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Έμενε μόνη της την ώρα των ζωδίων μαζί με τη Λίτσα Πατέρα ενώ στη συνέντευξη, την οποία έκαναν από κοινού με τον Λιάγκα, ο χρόνος για ερωτήσεις που της δινόταν ήταν περιορισμένος.

Η παρουσιάστρια έδειχνε να τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο και μεταξύ τους όλα έδειχναν πως είχαν βρει ρυθμό.

Πάντως, την προηγούμενη Τετάρτη, η Νομικού έμοιαζε προβληματισμένη.

Την ώρα μάλιστα που η Πατέρα αναφερόταν στα επαγγελματικά διλήμματα του ζωδίου της, βούρκωσε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι της.

Χθες, Παρασκευή ήταν «εξαφανισμένη» και ο Λιάγκας είπε: «Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση».

Μένει, πλέον, να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια…