Άλεκ Μπάλντουιν: Πουλάει την εξοχική κατοικία του αντί 29 εκατ. δολαρίων

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Σεπτεμβρίου 2022 10:10

Ο  Άλεκ Μπάλντουιν πουλά την εντυπωσιακή εξοχική κατοικία του στο Χάμπτον του Λονγκ Άιλαντ στην τιμή των 29 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο διάσημος ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν αγόρασε το κτήμα των δέκα στρεμμάτων όταν ήταν παντρεμένος με την Κιμ Μπέισινγκερ, το 1995.

Ανακαίνισε το ακίνητο, το οποίο χρονολογείται από τον 18ο αιώνα χωρίς να αλλοιώσει την ταυτότητά του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, ευρύχωρη κουζίνα, τραπεζαρία, κινηματογράφο, αίθουσα γευσιγνωσίας κρασιού και ιδιωτική βιβλιοθήκη με ξύλινη επένδυση.

Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει κιόσκι 58 τετραγωνικών μέτρων με τζάκι, πισίνα και σπα και έναν περιφραγμένο λαχανόκηπο.

«Για εμάς είναι η πολυπόθητη απόδραση από την πόλη», είχαν μοιραστεί ο Άλεκ και η σύζυγός του, Χιλάρια Τόμας, σε συνέντευξή τους στο «Elle Décor».

Πρόσφατα αγόρασαν ένα άλλο εξοχικό καταφύγιο στο Βερμόντ, ενώ διαμένουν σε ρετιρέ στο ξεχωριστό Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης, το οποίο αγόρασαν για περισσότερα από 16 εκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι περιμένει την έλευση του έβδομου παιδιού του.

Ο Μπάλντουιν αποκάλυψε πρόσφατα ότι φοβόταν για τη ζωή του λόγω του τραγικού περιστατικού στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

Όπως τόνισε, το συμβάν του έχει πάρει χρόνια από τη ζωή του και του κόστισε επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, είπε πως έχασε πέντε δουλειές στον απόηχο του περιστατικού, με τους κορυφαίους του κλάδου να μην επιθυμούν να διακινδυνεύσουν προσλαμβάνοντάς τον.

«Απολύθηκα από άλλη μια δουλειά χθες. Ήμουν έτοιμος να πάω στα γυρίσματα, να μπω σε αεροπλάνο… Ήμουν σε συζητήσεις με αυτούς τους τύπους εδώ και μήνες και χθες μου είπαν ‘δεν θέλουμε να κάνουμε ταινία μαζί σου εξαιτίας αυτού του περιστατικού’», τόνισε.

Ο Μπάλντουιν υπογράμμισε ότι φοβόταν για τη ζωή του όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει πως πίστευε ότι ο ηθοποιός πυροβόλησε την κινηματογραφίστρια επίτηδες.

«Έχω χάσει χρόνια από τη ζωή μου λόγω του στρες του φόβου. Είναι ένας χείμαρρος ανθρώπων που μου επιτίθενται ενώ δεν γνωρίζουν τα γεγονότα», επισήμανε.