Λένα Ζευγαρά: Επιστρέφει και αυτο είναι το νέο της τραγούδι (video)

Συντάκτης: Newsroom

24 Σεπτεμβρίου 2022 11:58

Η Λένα Ζευγαρά, η δημοφιλής ερμηνεύτρια που αγαπήθηκε δυνατά, είναι πανέτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ και διανύοντας μία άκρως δημιουργική περίοδο, επιστρέφει με ένα τραγούδι, που θα μας «πλημμυρίσει» με τα πιο έντονα συναισθήματα…
Η αισθαντική και δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Όλα Τα Αγάπησα» είναι σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.
Το «Όλα Τα Αγάπησα» καθηλώνει από το πρώτο άκουσμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί, ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group)

Λένα Ζευγαρά: Το πρώτο μεροκάματο στα 21, οι αφραγκίες και η πρόταση γάμου από θαυμαστή

Η Λένα Ζευγαρά έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τον κόσμο με τις επιτυχίες της, ενώ η ίδια χρωστά την ανάδειξή της -σε μεγάλο βαθμό- στον Νίκο Μουτσινά.

Η τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά είναι από τις πιο γνωστές στον χώρο της. Γεννήθηκε το 1992 στο χωριό Καρδιτσομαγούλα Καρδίτσας. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Αλλά τότε άρχισε να ασχολείται και με το τραγούδι.

«Σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και παράλληλα μου προέκυψε το τραγούδι. Το έκανα για χόμπι για να βγάζω τα πρώτα μου χρήματα σαν τραγουδίστρια. Είχα κάνει μαθήματα φωνητικής στη χορωδία του σχολείου μου, βρήκα όμως έναν δάσκαλο φωνητικής για να βοηθήσει τη φωνή μου να εξελιχτεί», έχει πει σχετικά.

Και πρόσθεσε: «Το μυστικό της επιτυχίας προϋποθέτει πρώτα σκληρή δουλειά, να έχουμε σύμμαχο τον θεό, φυσικά υπομονή και επιμονή».