Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Παντρεύεται και βαπτίζει τον γιο του ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Συντάκτης: Newsroom

24 Σεπτεμβρίου 2022 13:30

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Παντρεύεται και βαπτίζει τον γιο του ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η σημερινή ημέρα για τον ηθοποιός Κωνσταντίνο Γαβαλά και την σύντροφό του – επίσης ηθοποιός – Ελευθερία Κοντογιώργη.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια σχέσης και τον περασμένο Δεκέμβριο υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του, αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ παράλληλα θα κάνουν και την βάπτιση του παιδιού τους το οποίο θα πάρει το όνομα Ερμής.

Τα δυο μυστήρια πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα και όπως θα δείτε στο προσκλητήριο του ζευγαριού το όνομα που θα πάρει ο γιους τους είναι Ερμής ενώ νονοί θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης και η καλή τους φίλη Μελίνα Τσιμπρακλίδη.

Όσο για τους κουμπάρους στον γάμο, θα είναι οι φίλοι τους Μάριος Ψαράκης και Άννα Μαρία Γαβρίλη.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή ενώ έχουν συνυπάρξει και θεατρικά στην παράσταση “Οθέλλος”.

Αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου.

Πηγή: Tlife

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: στη σκηνή της θεατρικής παράστασης Οθέλλος με την σύντροφό του, Ελευθερία Κοντογεώργη περιμένοντας τον πελαργό

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Ελευθερία Κοντογεώργη ζουν μια πολύ όμορφη συγκυρία. Πρωταγωνιστούν μαζί στην θεατρική παράσταση Οθέλλος που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: στη σκηνή της θεατρικής παράστασης Οθέλλος με την σύντροφό του, Ελευθερία Κοντογεώργη περιμένοντας τον πελαργό.

Παράλληλα είναι ερωτευμένοι, μαζί και στη ζωή. Η Ελευθερία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο πρώτο τους παιδάκι. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει να βρίσκεται κάθε μέρα στην θεατρική σκηνή, σε όποιο μέρος η παράσταση το απαιτεί.