Λευτέρης Κιντάτος: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Κρίστη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Σεπτεμβρίου 2022 09:50

Ο Λευτέρης Κιντάτος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κρίστη, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος και η αγαπημένη του, αντάλλαξαν όρκους πίστης και αγάπης έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για τον συνεργάτη του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Στη συνέχεια πρόσθεσε φωτογραφίες από την προετοιμασία αλλά και βίντεο από τη δεξίωση που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση της τελετής.

Mεταξύ άλλων, απαθανάτισε το ζευγάρι σε μια όμορφη στιγμή της βραδιάς καθώς κοιτούσαν μαγεμένοι τα πυροτεχνήματα στον ουρανό.

 

Ο Κιντάτος έγινε γνωστός από συμμετοχή του στο «The Voice» το 2014 και μάλιστα ξεχώρισε αφού ήταν από τους φιναλίστ.

Το «The Voice» στάθηκε αφορμή για να γνωρίσει τον Αργυρό όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής υπογράφει αρκετές απ’ τις μεγάλες επιτυχίες του Αργυρού όπως «Αθήνα μου», «Παρασκευή πρωί», «Τι να το κάνω», «Μαζί σου».

Προφανώς, ο Αργυρός δεν ήταν δυνατόν να λείψει από αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα του συνεργάτη του.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής είχε αποκαλύψει στιγμιότυπα από το bachelor του γαμπρού.

Ο Κιντάτος παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εκπομπή «Love It».

Ο μουσικοσυνθέτης και φίλος – συνεργάτης του Κωνσταντίνου Αργυρού– που έχει γράψει μεγάλες ελληνικές επιτυχίες – είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι ήταν έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό μου. Σύντομα θα έχουμε και γάμο! Έχει τύχει μια φορά να μπει μια γυναίκα στο καμαρίνι και να πάω να τη φιλήσω στο μάγουλο και να γυρίζει το στόμα. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.

Το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές αυτό. Έχω έναν hater στο διαδίκτυο και έγραψε 45 σχόλια ότι δεν έχω γράψει εγώ το «Αθήνα μου», είχε πει μεταξύ άλλων.