Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις η μια μετά την άλλη, ξεφτίλες»

Συντάκτης: Newsroom

25 Σεπτεμβρίου 2022 13:42

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έρχονται μηνύσεις η μια μετά την άλλη, ξεφτίλες»

Έξω φρενών έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη σήμερα το πρωί μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας αλλά και το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι¨ το οποίο μετάδιδε την ίδια είδηση.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού αρχικά μίλησε στην εκπομπή διαψεύδοντας την οποιαδήποτε εμπλοκή της με το συγκεκριμένο θέμα, απαίτησε να αλλάξει ο τίτλος που είχε μπει.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω ενός insta story της στο Instagram ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά:

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σε σοκ μετά την «είδηση» ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!
Σοκαρισμένη και εξοργισμένη εμφανίστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την «είδηση» που κυκλοφόρησε το πρωί σχετικά με απόπειρα… αυτοκτονίας της!

Σάλο προκάλεσε η φήμη που κυκλοφόρησε το πρωί της Κυριακής σύμφωνα με την οποία η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε σε μία λίμνη αίματος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη!

Όπως είναι φυσικό, υπήρξε έντονη ανησυχία ωστόσο σύντομα τα παραπάνω διαψεύστηκαν.

Από την πλευρά της, η Αλεξανδράκη βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε φανερά εκνευρισμένη αλλά και σοκαρισμένη για την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε.

Μάλιστα, επιθετική και θυμωμένη, η μελαχρινή καλλονή ζήτησε από την εκπομπή να αλλάξει το «σούπερ» της που έγραφε πως είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας λέγοντας πως είναι αδιανόητο αυτό που της συνέβαινε!

«Ειλικρινά, αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, έχω οικογένεια από πίσω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο.

Αλλάξτε τώρα τον τίτλο, έτσι και το δει η γιαγιά μου, θα τη στείλουμε στον θάνατο. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να γίνει κάτι τέτοιο.

Υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα» είπε αρχικά.

Πρόσθεσε ότι πράγματι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και πως την ώρα που βγήκε η φήμη, κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η Αλεξανδράκη συνέχισε φανερά εκνευρισμένη και υπογράμμισε πως είναι απαράδεκτο να βγαίνουν τέτοιου είδους ψευδείς ειδήσεις.

«Μόλις ξύπνησα. Με πήραν τηλέφωνο και έχω πάθει σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω στη Θεσσαλονίκη.

Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάρουν καρδιά, όσοι έχουν μείνει».

Ο στενός της φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου επικοινώνησε μαζί της αμέσως μόλις άκουσε τα περί αυτοκτονία της.

Ήθελε να διαπιστώσει τι ακριβώς της είχε συμβεί, ενώ παράλληλα επιχείρησε να την ηρεμήσει.

Τι είχε συμβεί; Η φήμη διακινήθηκε μέσω διαδικτύου. Ένα μοντέλο είπε σε φίλη της στο τηλέφωνο: «Δεν αντέχω άλλο, δεν θέλω άλλο τη ζωή μου».

Η φίλη της κοπέλας ειδοποίησε την Αστυνομία και οι Αρχές μετέβησαν στο ξενοδοχείο, που φέρεται να έμενε το μοντέλο. Η κοπέλα εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων θεώρησαν λανθασμένα ότι επρόκειτο για την Αλεξανδράκη…