Δέσποινα Βανδή: Λαμπερή και σέξι στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Σεπτεμβρίου 2022 08:55

Στη γιορτή του Κώστα Σκουλικαράκη, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Δέσποινα Βανδή με τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν μία ακόμη κοινή έξοδο και βρέθηκαν κοντά στον φίλο τους, Κώστα Σκουλικαράκη σε μία ξεχωριστή για τον ίδιον βραδιά.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έκλεψε για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Επέλεξε να φορέσει μίνι μαύρο φόρεμα με αποκαλυπτικό μπούστο.

Παράλληλα, πόζαρε στην αγκαλιά του συντρόφου της μαζί με τον εορτάζοντα.

Στην παρέα τους ήταν και ο επίσης καλός της φίλος Σάββας Σπαθαρίδης, με τον οποίο μάλιστα πέρασαν και μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην όμορφη Πάρο.

Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά για όλους, ενώ και το ζευγάρι έδειχνε ευδιάθετο. Φυσικά, δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ.

Από εκεί και πέρα, σε επαγγελματικό επίπεδο, η Βανδή θα αποτελέσει και φέτος έναν εκ των τεσσάρων κριτών στο εκρηκτικό σόου του Alpha «Just the 2 of us», παρουσιαστής του οποίου θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.

Από τη δική του πλευρά, ο Μπισμπίκης θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». 

Δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο, πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι παρακολούθησαν τους «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά.

Ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο έστησαν δημοσιογράφοι και παπαράτσι προκειμένου να απαθανατίσουν και να αλιεύσουν μερικές δηλώσεις και φωτογραφίες από την έξοδο των Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη στο Ηρώδειο.

Όπως αναφέρει το «You», αρχικά δεν ήταν εύκολη η προσέγγισή τους, καθώς το ζευγάρι, γνωρίζοντας την ύπαρξη των φωτογράφων και ρεπόρτερ, μπήκε από την πίσω πόρτα, ενώ τους περίμεναν από την μπροστινή.

Στο τέλος, όμως, της παράστασης είχαν οργανωθεί καλύτερα, μοιράστηκαν και στην είσοδο και στην έξοδο και έκαναν στενό… μαρκάρισμα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό, που απαντούσαν κοφτά και βιαστικά για να τους αποφύγουν.