Η Σελήνη από τον Zυγό, μας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κυριαρχεί και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Υποθέσεις που αγγίζουν τον χώρο της δουλειάς έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δοθούν αποτελεσματικές λύσεις.

Ας αξιοποιήσουμε τη συγκυρία για να προχωρήσουμε με αποτελεσματικούς και υπεύθυνους όρους σε επιλογές που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα. Παράλληλα, θα μας δώσουν την ευκαιρία να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα κλείνοντας καταστάσεις που εκκρεμούσαν και μας δημιουργούσαν άγχος.

Στο προσκήνιο επίσης επανέρχονται συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να μας αφορούν άμεσα.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, πιθανό είναι να επαναφέρουμε διεκδικήσεις για καλύτερους οικονομικούς όρους που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας. Γεγονός είναι πως θα υπάρξουν πρόσωπα που θα μας υποστηρίξουν καθώς αναγνωρίζεται η εργατικότητα, η υπεύθυνη στάση μας, η μεθοδική προσέγγιση των πραγμάτων.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Zυγό εντείνοντας την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στα πρόσωπα που αγαπάμε. Είναι σημαντικό να λειτουργήσουμε ισορροπημένα και να υπάρχει αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Προτάσεις που αφορούν νέα επαγγελματικά σχέδια δεν αποκλείεται να υπάρξουν. Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσουμε αυτές που μπορούν να οδηγήσουν στην προσωπική μας εξέλιξη ενώ εξασφαλίζουν κοινές δράσεις και συγκεκριμένες καταστάσεις.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους δημιουργεί την ανάγκη για πρωτοβουλίες που θα είναι αποτελεσματικές και στοχευμένες.

Στην προσωπική μας ζωή απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό και δημιουργεί την επιθυμία για διασκεδαστικές και μαγευτικές καταστάσεις με το ταίρι μας.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο που μας βοηθά να λειτουργήσουμε ώριμα και αποφασιστικά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε τις βραδινές ώρες καθώς το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες και μπορεί να οδηγήσει σε παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού που θα επηρεάσουν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι προστατεύοντας σχέσεις και συνεργασίες από κόντρες που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.