Ριάνα: Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 09:10

Η Ριάνα θα εμφανιστεί στο κορυφαίο ετήσιο σόου του αμερικανικού αθλητισμού, Super Bowl, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝFL.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ριάνα επιβεβαίωσε την είδηση δημοσιεύοντας φωτογραφία της στο Instagram κρατώντας μια μπάλα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο «ανέβηκε» λίγες ώρες αφότου το TMZ ανέφερε ότι η 34χρoνη βρισκόταν σε συζητήσεις για το σόου του ημιχρόνου του τελικού του NFL της επόμενης χρονιάς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Στη συνέχεια, η «Apple Music» με tweet της επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη σκηνή του πρώτου Apple Music Super Bowl Halftime Show.

Υπενθυμίζεται πως το 2019, η τραγουδίστρια είχε αρνηθεί την πρόσκληση σε ένδειξη υποστήριξης του Αφροαμερικανού παίκτη Κόλιν Κάπερνικ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που γονάτισε στη διάρκεια του αμερικανικού Εθνικού Ύμνου, προκαλώντας την οργή του τότε Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ήταν μία μορφή διαμαρτυρίας για τις αλλεπάλληλες δολοφονίες μαύρων από λευκούς αστυνομικούς.

Ο τελικός αναμένεται να λάβει χώρα στις 12 Φεβρουαρίου στο «State Farm Stadium» στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Εκατομμύρια θεατές συντονίζονται στις οθόνες τους κάθε χρόνο για τον τελικό του Super Bowl, όχι μόνο για το αθλητικό αλλά και για το μουσικό θέαμα του ημιχρόνου.

O Jay-Z και «αφεντικό» της Roc Nation στο ρόστερ της οποίας ανήκει η Ριάνα, έγραψε σε σχετική ανακοίνωση: «Η Ριάνα είναι ένα ταλέντο των γενεών, μια γυναίκα με ταπεινή καταγωγή που ξεπέρασε τις προσδοκίες κάθε φορά.

Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί Μπαρμπάντος και έγινε μία από τις πιο διακεκριμένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών. Αυτοδημιούργητη στην επιχειρηματικότητα και την ψυχαγωγία».

Από εκεί και πέρα, μία σημαντική πρωτιά κατέγραψε προ ολίγων εβδομάδων στο ενεργητικό της η Ριάνα καθώς το «Forbes» την ανακήρυξε ως τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο στον κόσμο!

Η τραγουδίστρια πήρε τον τίτλο από το περιοδικό «Forbes».

Η περιουσία της 34χρονης σταρ από τα Μπαρμπέιντος αυξάνεται συνεχώς και ήδη ξεπέρασε τα 1,375 δισεκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι οι τραπεζικοί της λογαριασμοί θα… φουσκώσουν ακόμη περισσότερο τους αμέσως προσεχείς μήνες.