Λάζαρης – Παππά: Full in love στο κέντρο της Αθήνας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Σεπτεμβρίου 2022 11:21

Μία χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσαν ο Λάμπρος Λάζαρης και η Δανάη Παππά.

Ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης και η ηθοποιός Δανάη Παππά αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρι της σόουμπιζ.

Είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό χωρίς να φοβούνται τα φώτα της δημοσιότητας και τα βλέμματα τρίτων.

Η ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο γοητευτικός επιχειρηματίας απολαμβάνουν τον έρωτά τους, κάνουν συνεχώς ταξίδια και «αποδράσεις» όπως και βραδινές εξόδους.

Οι δυο τους πέρασαν ένα ανέμελο καλοκαίρι με πολλές εξορμήσεις και ταξίδια, τα οποία άλλωστε αγαπούν.

Πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας. Βγήκαν για να κάνουν περίπατο με τα καθημερινά τους outfits.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε μιλήσει σχετικά με το ενδεχόμενο του γάμου, που φαίνεται πως δεν την απασχολεί στη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η πρωταγωνίστρια είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω στο μυαλό μου τόσο τον γάμο, όσο την οικογένεια.

Από μικρή ήθελα να κάνω παιδιά. Σκεφτόμουν ένα σπίτι με μεγάλη αυλή όπου θα παίζουν τα παιδιά με τα σκυλιά. Τον γάμο τον σκέφτομαι σαν ένα μεγάλο πάρτι.

Αυτό που βλέπω στους γάμους με στενοχωρεί. Ότι ο γαμπρός και η νύφη αγχώνονται περισσότερο για τους καλεσμένους αντί να απολαύσουν αυτήν τη μέρα.

Μέχρι στιγμής, δεν περνάει από το μυαλό μου κι εγώ κι ο σύντροφός μου λέμε όπως τα φέρει ο καιρός. Είμαστε πολύ καλά μαζί και το απολαμβάνουμε!».

Σε άλλη συνέντευξη είχε αναφερθεί στον Λάζαρη επισημαίνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι και πόσο δυνατός παραμένει ο δεσμός τους:

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας ούτε το έχουμε συζητήσει.

Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», σημείωσε μεταξύ άλλων η Δανάη Παππά.