Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις, φόβους και αδυναμίες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην προσωπική μας ζωή καθώς μέσα από αυτήν μπορούμε να βιώσουμε στιγμές ασφαλείας και τρυφερότητας. Είναι σημαντικό με την Αφροδίτη στο ζώδιο της κυβέρνησής της να χαρούμε την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητα που θα μας φέρουν σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Μπαίνουμε σε περίοδο που νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στα αισθηματικά μας. Απαραίτητο είναι να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μας.

Άλλωστε, οι σχέσεις πρέπει να είναι ισότιμες και αυτό οφείλουμε να απαιτήσουμε. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να υποχωρήσουμε έναντι των αναγκών των άλλων, κάτι που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να ξεπεράσουμε τον φόβο της μοναχικότητας που μπορεί να μας καθηλώνει και να μην μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε την απόλυτη ικανοποίηση από το σύντροφό ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας.

Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα μας ευνοήσουν ιδιαίτερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μας φέρνει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα, έντονες εσωτερικές συγκρούσεις, φόβους και αδυναμίες.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, αναδεικνύεται η ανάγκη να απομονωθούμε και να έρθουμε σε επαφή με ψυχολογικά βαρίδια και ανασφάλειες που δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε απελευθερωμένα.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στην προσωπική μας ζωή καθώς εμμονές και ζήλια μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι μας.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο πριν από το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ανατροπές που θα επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις.

Επιθετικές συμπεριφορές που πιθανόν να δεχτούμε και υπερένταση που μπορεί να εκδηλώσουμε είναι εύκολο να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να αλλάξουν τα δεδομένα σε ζητήματα που μας ενδιαφέρουν.

Μετά το μεσημέρι σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο προκαλώντας απαισιοδοξία και απογοήτευση. Αναδεικνύονται με έντονο τρόπο απωθημένα που δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε και μας βουλιάζουν στην εσωστρέφεια και την υποψία.

Μετά το απόγευμα η ψυχολογία βελτιώνεται καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που ενισχύει τη διάθεση για συγχώρεση, κατανόηση και βαθύτερες εξομολογήσεις σε πρόσωπο που αγαπάμε.

Πριν από τα μεσάνυχτα σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο βοηθώντας να εξομαλύνουμε σχέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που μας προβλημάτισαν έντονα.