Το έκανε (κι αυτό) η Ελένη Μενεγάκη – βίντεο

14 Μαρτίου 2019 19:00

Yπήρχε πια τόσο σοβαρός λόγος να τον πληροφορήσει άμεσα; Στον τηλεοπτικό αέρα; Το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο, δεν ήταν αυτό που λέμε κατεπείγουσας ανάγκης. Οπότε, προς τι on air;

Στο στόρι όμως. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μεσημέρι της Πέμπτης συζητούσαν με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη σκορδαλιά που θα φάνε την 25η Μαρτίου. Η παρουσιάστρια πέρασε έμμεσα το μήνυμα στον σύζυγό της ότι θα τιμήσει τη σκορδαλιά για να μην παραπονεθεί να του μυρίσει. Και το έκανε live.

Δες την, αν και μ’ αυτά και μ’ αυτά καταλήγουμε στο σημείο να λέμε τι άλλο πια θα δουν τα (υπέροχα) ματάκια μας. Όχι μόνον απ’ την Ελενίτσα -τη γουστάρουμε, εξάλλου, πολύ, αλλά αυτό ήταν “γεια σας”. Απ’ όλους – πια.

ΤΙP

Το λατρεύει το σκόρδο η Ελένη. Και το έδειξε… περίτρανα. Και θα τον ταΐσει “σούπερ, ντούπερ, όπως πρέπει σκορδαλιά”, όπως διεμήνυσε, τον Μάκη και τ’ άλλα μέλη της φαμίλιας της την 25η Μαρτίου.

 

Βίντεο εδώ

https://www.altsantiri.gr/lifestyle/after-dark-i-faii-skorda-kai-o-meletis-ilias-mpainoyn-sto-exomologitirio-toy-themi-georganta/