Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει σε πρώτο πλάνο καριέρα και κοινωνική καταξίωση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Οκτωβρίου 2022 09:00

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βελτιώνοντας κυρίως επικοινωνιακά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Με τον Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο να επηρεάζει κυρίως την επικοινωνία στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα από σήμερα και στο εξής θα παρατηρήσουμε αργές και σταθερές αλλαγές.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκυρία ώστε να καταλήξουμε σε σαφή συμπεράσματα χωρίς να βιαστούμε να προχωρήσουμε σε αποφάσεις και υποδείξεις έναντι των άλλων. Βοηθητικά θα λειτουργήσει στην επίλυση υποχρεώσεων που έχουμε αναλάβει καθώς το προηγούμενο χρονικό διάστημα είναι πιθανό να υπήρξαν καθυστερήσεις που δεν ήταν εύκολο να ξεπεράσουμε.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το σάιτ myastro, η επικοινωνία με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο βελτιώνεται σημαντικά και μας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσουμε παρεξηγήσεις που είχαν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις μας.

Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσουμε την κατάσταση για να προχωρήσουμε σε αλλαγές που αφορούν τη διατροφή και την άθληση, βοηθώντας τον εαυτό μας να δημιουργήσουμε μία καθημερινότητα που είναι υγιής και βοηθά το σώμα και την ψυχή.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι το πρωί δίνοντας μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επιλογές που αφορούν το πνεύμα, το εμπόριο και τη διαφήμιση, επαφές με το εξωτερικό που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον στάσιμο Ερμή στην Παρθένο μετά τα μεσάνυχτα δεν επιτρέπει να επικοινωνήσουμε με ασφάλεια και προσοχή τα συναισθήματά μας. Ένταση, αυθάδεια και αδιαφορία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον μας.

Λίγο πριν από το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση.

Αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να μας αγχώσουν, ας αξιοποιήσουμε τη δεδομένη ευκαιρία πραγματοποιώντας βήματα προς την προσωπική μας αναγνώριση.

Μετά το μεσημέρι, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Δία στον Κριό ωθεί σε αλαζονικές και υπερβολικές συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό επηρεάζοντας άμεσα την προσωπική μας ζωή. Η εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει, μπορεί να εκφραστεί με μεμψιμοιρία και γκρίνια στο ταίρι μας, ας αποφύγουμε κάθε συζήτηση που δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε συναισθηματικά.