Μενεγάκη – Λάτσιος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους 12 χρόνια μετά το διαζύγιο

Συντάκτης: Newsroom

2 Οκτωβρίου 2022 12:57

Μενεγάκη - Λάτσιος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους 12 χρόνια μετά το διαζύγιο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έριξαν «βόμβα» στον χώρο της showbiz προ 12ετίας με την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, με άπαντες να αναζητούν τους λόγους, αν και χρόνια αργότερα περισσότερο υπάρχει η απορία για τις σημερινές τους σχέσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε μέσα από την εκπομπή του πως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τις σχέσεις που έχουν πλέον Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος μετά από 10 χρόνια διαζυγίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή την συνάντηση του πρώην ζεύγους μετά την πρεμιέρα της Ελένης στο MEGA, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε και εκείνος με την 51χρονη και τον Ματέο Παντζόπουλο το καλοκαίρι στο Μεγανήσι, με τη Μενεγάκη εσχάτως να μοιράζεται μια υπέροχη φωτογραφία με τον επιχειρηματία.

«Το καλοκαίρι συναντήθηκα με τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και κάτσαμε πολλή ώρα μαζί. Ήταν μαζί με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τα κορίτσια της. Έχουν άριστη σχέση με τον Λάτσιο. Όταν τελείωσε το κρασί που ήπιαμε με τη Μενεγάκη, με πήρε ο Λάτσιος και μου είπε: “Βρεθήκατε με την πρώην σύζυγό μου και τα είπατε;”», εξήγησε ο Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Έχουν καθημερινή επικοινωνία, επειδή έχουν και παιδιά. Εκτός από τα παιδιά, έχουν και μία άριστη σχέση, μιλούν για τα επαγγελματικά τους. Δε νομίζω να της έφερε και λουλούδια».

Μενεγάκη - Λάτσιος: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους 12 χρόνια μετά το διαζύγιο

 

Η μοιρασιά της περιουσίας και η επιμέλεια

Οι δυο τους, πάντως, είχαν και το δύσκολο έργο του μοιράσματος μιας αμύθητης περιουσίας.

Η διαπραγμάτευση ήταν σκληρή και χρονοβόρα. Τελικά οι δύο σύζυγοι έφτασαν σε μία μυστική συμφωνία για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους. Η κοινή περιουσία του ζεύγους περιλαμβάνει αρκετά ακίνητα, τα περισσότερα από τα οποία είναι μεγάλης αξίας.

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι ένα τεσσάρι διαμέρισμα, αξίας 400.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στο Ελληνικό. Το διαμέρισμα αυτό συμφωνήθηκε να μείνει στην Ελένη Μενεγάκη. Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, τόπο καταγωγής της Ελένης από την πλευρά της μητέρας της μένει επίσης στην παρουσιάστρια.

Άνθρωποι της κτηματικής αγοράς κάνουν λόγο για οικόπεδο «φιλέτο», στην ίδια περιοχή όπου διαθέτει υπέροχη θέα. Η έκταση αυτή επίσης έμεινε στην Ελένη Μενεγάκη. Μετά από τις διαπραγματεύσεις του διαζυγίου αποφασίστηκε να κρατήσει την έκταση στο Πυργί ο Γιάννης Λάτσιος και την έκταση στο Κράτηγο η Ελένη Μενεγάκη.

Στον Γιάννη Λάτσιο έμεινε επίσης και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει από κοινού στην περιοχή Στριγανιά Κορώνειας, στη Βοιωτία. Σκληρή διαπραγμάτευση έγινε και για το εξοχικό του ζευγαριού στην Χαλκιδική.

Δεν μπόρεσαν όμως να καταλήξουν σε συμφωνία για το ποιος θα κρατήσει το σπίτι και αποφάσισαν να το πουλήσουν και να μοιραστούν ισότιμα το ποσό που θα πάρουν. Ένα μερίδιο από την ακίνητη περιουσία του ζεύγους πήγε όπως είναι εύλογο, στα παιδιά τους.

Το σπίτι στα Μελίσσια συμφωνήθηκε να μείνει στα τρία παιδιά, με επικαρπία της Ελένης Μενεγάκη. Στα παιδιά πέρασε επίσης και η μεζονέτα στην Κηφισιά, όπου έμενε το ζευγάρι πριν χτιστεί η βίλα στα Μελίσσια. Η σκληρότερη διαπραγμάτευση έγινε για τα μετρητά που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι κι είχαν αποκτηθεί κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Την επιμέλεια των παιδιών όπως είναι φυσικό ανέλαβε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ανέλαβε να πληρώνει διατροφή 3.000 ευρώ το μήνα και θα έχει το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά όποτε θέλει, χωρίς κανέναν περιορισμό.