Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί»

Συντάκτης: Newsroom

2 Οκτωβρίου 2022 16:30

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδί»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε πώς έχει μετανιώσει που δεν έχει κάνει ένα παιδί.

Με τη μοναξιά πώς τα πάτε;

Πολύ άσχημα. Κάθομαι εδώ πέρα και γράφω. Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε τη βοήθεια αυτή στο μυαλό μου και γράφω το έργο μου. Αυτό κατά κάποιο τρόπο με κάνει να μην το σκέφτομαι, ότι είμαι μόνη. Έχω την συντροφιά όλων των φίλων μου που δεν υπάρχουν πια και που τουε έχω μαζί μου στο βιβλίο μου.Έχω όμως και ένα καταπληκτικό κορίτσι από τιε Φιλιππίνες, την Φλώρα που είναι μαζί μου, μου κάνει συντροφιά και με βοηθάει στις δουλειές.

Το βιβλίο σας πότε θα ολοκληρωθεί;

Βρίσκομαι προς το τέλος. Ο τίτλος του συνδέεται με μία εκπομπή που έκανα, θα λέγεται «Η πυργοδέσποινα της κουζίνας». Αυτός είναι ο τίτλος και μέσα από αυτό τα λέω όλα για όλους.

Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώσατε;

Μετάνιωσα που δεν έκανα ένα παιδί. Δυστυχώς κάθε ημέρα περνάει από το μυαλό μου. Όχι για να συνεχίσει την πορεία μου, μόνο και μόνο για να είναι κάτι δικό μου που βγήκε από τη σάρκα μου.

Πώς θέλετε να κλείσουμε;

Θέλω να πω κάτι σε όσους διαβάσουν αυτές τις γραμμές. «Σας ευχαριστώ για την υπομονή που είχατε να διαβάσετε αυτή τη συνέντευξη μέσα από την ψυχή μου», είπε στο Λοιπόν.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Με έδιωξε και δεν θα το ξεχάσω…»

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αποκάλυψε πως ένας ηθοποιός της φέρθηκε με ασέβεια και ουσιαστικά την έδιωξε από το καμαρίνι του ενώ εκείνη ήθελε να τον συγχαρεί μετά το τέλος μίας παράστασης!

Η δημοφιλής ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου μίλησε για τις μοναδικές στιγμές της επαγγελματικής της πορείας στον χώρο του θεάματος και για το χειροκρότημα του κοινού, που της λείπει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Αρχικά, στη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» η Στυλιανοπούλου, αναφέρθηκε στον σεβασμό και σχολίασε ότι έχει μεγάλο παράπονο από έναν συγκεκριμένο πρόσωπο: «Έχω ένα παράπονο μεγάλο. Δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του.

Ήμουν σε μια παράσταση και ανέβηκα στα καμαρίνια με σκοπό να συγχαρώ τους ηθοποιούς. Όταν μπήκα στο καμαρίνι του πρωταγωνιστή, του έδωσα το χέρι για να τον συγχαρώ.

Ήταν λες και είχαμε από τότε κορωνοϊό και φοβόταν. Δεν μου έδωσε το χέρι του. Η απάντηση του ήταν μόνο, ‘μπορείτε να φύγετε γιατί θέλω να ξεκουραστώ’.

Με έδιωξε και δεν θα το ξεχάσω. Όση κούραση και αν υπάρχει, ποτέ κανένας ηθοποιός δεν θα το έλεγε. Ίσως αν διαβάσει αυτή τη συνέντευξη να καταλάβει».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος, με τον οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί και δεν τα κατάφερε: «Ίσως είμαι η μόνη που έπαιξα με όλους, τους αξέχαστους, τους μοναδικούς και ανεπανάληπτους. Έχω παίξει με όλους τους ηθοποιούς και είμαι χαρούμενη για αυτό».

Τέλος, η ηθοποιός τόνισε πόσο της έχει λείψει η αγάπη του κόσμου: «Μου λείπει η αγάπη του κόσμου αυτή τη στιγμή. Ήθελα να τους δω, να γεμίσει το θέατρο, να τους νιώσω κοντά μου άλλη μια φορά αλλά είναι λίγο δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Μπορεί αργότερα, θα μου πεις όπως λέει και η παροιμία ‘ποτέ δεν είναι αργά’, μήπως είναι αργά για μένα πλέον;

Η επιθυμία μου η μεγάλη είναι να ανέβαινα στη σκηνή έστω και για λίγες μέρες. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν ανέβω ξανά στη σκηνή ή αν με φωνάξουν για έναν μικρό ρόλο στην τηλεόραση θα γίνω και πάλι καλά».