Ξηροί καρποί ΜΑΜΟΥΤΖΗΣ

27 Δεκεμβρίου 2019 21:01

Η οικογενειακή εταιρία ‘’Ξηροί καρποί ΜΑΜΟΥΤΖΗΣ’’, ιδρύθηκε το 1957 από τον Κωνσταντίνο Μαμουτζή, τον οποίο διαδέχτηκε ο υιός του Ιωάννης Μαμουτζής και πλέον και η τρίτη γενιά διαχειρίζεται την επιχείρηση. Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, τυποποίηση και επεξεργασία όλων των ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο διανομής.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στο 5ο χλμ Νάουσας-Σ.Σταθμού Νάουσας. Παρέχουν γραμμές παραγωγής και επεξεργασίας ξηρών καρπών, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, ψυκτικούς θαλάμους για την κατάλληλη συντήρηση και αποθήκευση των προϊόντων και σύγχρονα υλικά συσκευασίας προηγμένης τεχνολογίας συμβατά με τις οδηγίες της Ε.Ε περί ασφάλειας τροφίμων.

Παράλληλα λειτουργεί και κατάστημα λιανικής πώλησης στο κέντρο της Νάουσας, σε ένα χώρο ανακαινισμένο με μεράκι, που δημιουργεί ένα περιβάλλον ‘’ζεστό’’ και ‘’φιλικό’’ στους πελάτες μας, όπου προσφέρουμε πέρα από τους ξηρούς καρπούς (ωμούς ή επεξεργασμένους), τους οποίους επεξεργαζόμαστε εμείς, μια μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων προϊόντων, όπως αποξηραμένα φρούτα, μπαχαρικά, βότανα, είδη ζαχαροπλαστικής, βιολογικά προϊόντα, είδη υγιεινής διατροφής, ζαχαρώδη, διάφορα είδη φρεσκοκομμένου καφέ, κυρίως από τον ελληνικό χώρο, αλλά κ από επιλεγμένα σημεία του κόσμου, ικανοποιώντας τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής. Όλα στην καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας-τιμής.