Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε πως ήταν σε μικρή ηλικία η κριτής του GNTM

Συντάκτης: Newsroom

3 Οκτωβρίου 2022 17:00

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε πως ήταν σε μικρή ηλικία η κριτής του GNTM

Η ιδιαίτερη αισθητική της και ο εκρηκτικός χαρακτήρας της, έχουν κάνει τη Σοφία Χατζηπαντελή να ξεχωρίσει και να βρίσκεται στα πρώτα trends των social media.

Άραγε πως ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή όταν ήταν μωρό;

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το μοντέλο είχε ξανθά μαλλιά και φρύδια, ενώ τα υπέροχα μάτια της με το ιδιαίτερο γαλάζιο την έκανα να ξεχωρίζει από μικρή ηλικία.

Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Ζακ Αποστόλου, με τον οποίο ζει στο Λονδίνο.

Το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από το «Greece’s next top model», μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Λονδίνου και Κύπρου.

Τις περισσότερες ημέρες ζει στη βρετανική όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά καθώς εκεί είναι η βάση της.

Στο Λονδίνο δεν είναι μόνη της αλλά με τον άντρα της ζωής της, τον Ζακ Αποστόλου με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Αποστόλου ασχολείται και εκείνος με τον χώρο της μόδας. Συγκεκριμένα, είναι φωτογράφος και -όπως και η 25χρονη σύντροφός του- είναι και εκείνος πολύ γνωστός για τη δουλειά του, στο Λονδίνο.

Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους στον τομέα του.

Όπως αναφέρουν κοντινοί τους άνθρωποι, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου όσο περισσότερο μπορούν.

Επιπλέον, συνεργάζονται επαγγελματικά σε διάφορα πρότζεκτ μόδας και με τον τρόπο αυτό στηρίζουν και βοηθούν ο ένας τον άλλον.

Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι δημοσίευσε πολλές κοινές φωτογραφίες. Ωστόσο, από τότε που εκείνη άρχισε να δέχεται επικρίσεις για τη συμπεριφορά της στο «GNTM», αποφάσισαν να περιορίσουν τα κοινά στιγμιότυπα.

Η Χατζηπαντελή, πάντως, δεν θα συνεχίσει για πολύ ακόμη να εμφανίζεται στο «Greece’s next top model».

To μοντέλο δεν θα βρίσκεται στο πλατό μαζί με τους υπόλοιπους κριτές. Η συμφωνία της με τους υπεύθυνους αφορούσε στην παρουσία της μόνο στις οντισιόν.

Μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος.

Άρα λοιπόν, στα δυο επεισόδια της νέας εβδομάδας η Χατζηπαντελή θα βρίσκεται στην εκπομπή.

Στη συνέχεια, θα μείνουν μόνο δυο κριτές, ενώ από την μεθεπόμενη εβδομάδα θα είναι τέσσερις.

Πολλοί άνθρωποι της μόδας έχουν ασκήσει σκληρή κριτική εκφράζοντας ανοιχτά τη διαφωνία τους με τη συμπεριφορά της 25χρονης.