Σοφία Χατζηπαντελή: Το «αντίο» της στο «GNTM»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Οκτωβρίου 2022 09:00

H παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο «Greece’s next top model» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας καθώς έπεσε η αυλαία στις οντισιόν.

Η συμφωνία της Σοφίας Χατζηπαντελή με τους υπεύθυνους του «GNTM» αφορούσε στην παρουσία της μόνο στις οντισιόν. Μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος.

Η guest κριτής του διαγωνισμού μόδας άφησε σίγουρα το στίγμα της στο «GNTM» και στην τηλεόραση τόσο με την εκκεντρική εμφάνισή της και το ιδιαίτερο μονόφρυδο αλλά κυρίως με τον χαρακτήρα της που είναι γεμάτος δυναμισμό και αυθορμητισμό.

Πάντως, η συμπεριφορά της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια από ανθρώπους της μόδας.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι κριτές την αποχαιρέτησαν και την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της.

«Πέρασα ωραία. Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε -περισσότερο από όλα- που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ.

Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο ‘GNTM’ φέτος.» ανέφερε μεταξύ άλλων η Χατζηπαντελή.

«Τα πήγες τέλεια! Θα ξαναέρθει η Σοφία όταν τελειώσει τα campaigns της στο εξωτερικό και έχει λίγο off. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπάμε πολύ!» είπε από την πλευρά της, η Βίκυ Καγιά στο νεαρό μοντέλο.

Η παρουσία της ολοκληρώθηκε με φιλιά κι αγκαλιές.

Ωστόσο, πριν αποχωρήσει, έκανε την απόλυτη ανατροπή και έδωσε τη wild card της στέλνοντας απευθείας μία από τις διαγωνιζόμενες στο bootcamp.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ένα από τα κορίτσια που εμφανίστηκαν ενώπιον της κριτικής επιτροπής διεκδικώντας θέση στον νέο κύκλο του show μόδας ήταν η Κατερίνα Νίκου με καταγωγή από την Κύπρο.

Η Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου έκριναν πως η συγκεκριμένη δεν έχει μέλλον στον χώρο της μόδας.

Εντούτοις, η Χατζηπαντελή και της έδωσε τη wild card της, σχολιάζοντας πως είναι επιθυμία της να αλλάξει μερικά πράγματα στη μόδα…