Μαριάννα Τουμασάτου: Ποιους ρόλους απορρίπτει και γιατί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Οκτωβρίου 2022 11:39

Τριάντα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής συμπληρώνει φέτος η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία στη σεζόν που διανύουμε, πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος», στην οποία συμμετέχει.

«Μου είχε λείψει πολύ η κωμωδία, ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Τα κείμενα είναι εκπληκτικά και τα παιδιά έχουν κάνει τρομερή δουλειά», είπε η ηθοποιός.

Σχετικά με τους ρόλους που έχει απορρίψει στην καριέρα της, η Τουμασάτου δήλωσε: «Έχω απορρίψει ρόλους της ‘κακιάς’. Και ο ρόλος μου στη σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’, ήταν κακός αλλά τον αγάπησα.

Θέλω οι ρόλοι ακόμα και στην κακία τους να έχουν αξιοπρέπεια. Εγώ τους αγαπάω πολύ τους ρόλους μου, θέλω να υπάρχει κάποιο αντίκρισμα, ας είναι και λάθος αρκεί να υπάρχει».

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε και στην οικογένειά της που τη στήριξαν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Δεν είχαν σχέση με την ηθοποιία οι γονείς μου. Η μαμά έχει μία καλλιτεχνική σχέση αλλά αγαπούσαν τα παιδιά τους και ήταν αρωγοί στις επιθυμίες τους», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε το παράπονό του στη Τουμασάτου επειδή ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου δεν δίνει ποτέ τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

«Να του δώσεις τα χαιρετίσματά μου. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεχίζει να μην λέει κουβέντα. Να τα κλείσουμε εμείς εδώ δηλαδή τα μαγαζιά. Τι πρέπει να κάνουμε για να μας πει μια κουβέντα αυτός ο άνθρωπος;», είπε ο Αρναούτογλου.

Η απάντηση της Τουμασάτου ήταν: «Νομίζω πως ό,τι έχει να πει τα λέει στις όχι τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, τις γραπτές. Οπότε λέει κάποια πράγματα. Ο καθένας παίρνει μια απόφαση στο πώς θα το διαχειριστεί κι εκείνος έχει πάρει αυτή την απόφαση και νομίζω με αυτό περνάει πάρα πολύ καλά».