Το τρίγωνο της Σελήνης με Αφροδίτη, Ζυγό δημιουργεί ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Οκτωβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο κάνοντας έντονη την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Είναι έντονη η ανάγκη να στραφούμε στο φιλικό περιβάλλον αφουγκραζόμενοι τις ιδέες και τις προτάσεις που μπορεί να ανοίξουν πρωτότυπες διαδρομές στη ζωή μας.

Σημαντικό είναι να κατανοήσουμε πως τα πρόσωπα που μας περιστοιχίζουν, αντιλαμβάνονται τις ανάγκες μας και δεν αποκλείεται να ενθουσιαστούν με τις δικές μας σκέψεις και επιλογές.

Η κοινή δράση είναι χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης διέλευσης, γι’ αυτό και δεν διστάζουμε να επιλέξουμε συλλογικές προσπάθειες που επιθυμούμε θα ενταχθούμε.

Βάζοντας τον δικό μας λιθαράκι σε κάποιον στόχο ή σε ένα κοινωνικό ζήτημα που μας αγγίζει, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας και βοηθά να νιώσουμε σημαντικοί σε ό,τι κάνουμε.

Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε κάθε επιδίωξή μας. Απαραίτητο είναι να είμαστε δεκτικοί στις διαφορετικές απόψεις αφού πιθανό είναι λόγω εγωκεντρισμού και αλαζονείας να προκαλέσουμε εντάσεις με τη συμπεριφορά μας στις σχέσεις μας.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ζυγό μετά τα μεσάνυχτα δίνει σημαντικές ευκαιρίες σε ό,τι αφορά νέες γνωριμίες και φλερτ. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν μέσα από τον φιλικό περίγυρο εκφράζοντας τον θαυμασμό και τα συναισθήματά τους.

Κατανόηση, αρμονική προσέγγιση και αισιοδοξία δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Τα πρόσωπα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον μπορεί να αποτελέσουν σημείο καμπής για την προσωπική μας ζωή.

Το πρωί ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη στον Υδροχόο απογειώνοντας την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθηση. Το μυαλό δουλεύει σε τρελούς ρυθμούς και γεννάει ιδέες που μπορεί να απογειώσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Γεγονός είναι πώς επιθυμούμε οι συνεργάτες και το ταίρι μας να έχουν κοινή αντίληψη των πραγμάτων διευκολύνοντας την διαδρομή που θα διανύσουμε μαζί προς την επιτυχία.

Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν το βράδυ με τη Σελήνη να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Οι ενέργειες αλλάζουν και η διάθεσή μας παίρνει μία ιδιότροπη χροιά.

Αυστηρότητα και εριστική συμπεριφορά μπορεί να προβληματίσουν έντονα φιλικά πρόσωπα και σύντροφο. Είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε τη νευρικότητα και την απαισιοδοξία προστατεύοντας τους ανθρώπους που πραγματικά θέλουμε στο πλευρό μας.