Δούκισσα Νομικού: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το «Πρωινό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Οκτωβρίου 2022 10:21

Η Δούκισσα Νομικού πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την άδοξη λύση της συνεργασίας της με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού προσέλκυσε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι περίμεναν από εκείνη να τοποθετηθεί στο θέμα που δημιουργήθηκε και τις τελευταίες εξελίξεις.

Ωστόσο, η ίδια δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα, καθώς υποστήριξε ότι δεν έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή.

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε. Το καταλαβαίνω και το σέβομαι. Δεν είναι όμως, ούτε η κατάλληλη στιγμή, ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μια απόφαση τόσο σοβαρή για εμένα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Νομικού τόνισε πως έχει λάβει αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης από το κοινό της και συναδέλφους της, τους οποίους και ευχαρίστησε.

«Ο κόσμος με έχει στηρίξει πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη. Ευχαριστώ επίσης, πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, εξήγησε πως θα μιλήσει για τα όσα συνέβησαν με το «Πρωινό» μόνο όταν θεωρήσει ότι θα φτάσει η κατάλληλη στιγμή.

«Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή, όταν και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», δήλωσε.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες εβδομάδες ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε γνωστό το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της Νομικού με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, ωστόσο λόγω αγεφύρωτων διαφορών της με την πρωινή εκπομπή, ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση του ΑΝΤ1: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από ‘Το Πρωινό’.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής.

Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».