Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Οκτωβρίου 2022 10:25

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν την Κυριακή υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ενώ παράλληλα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Σπυροπούλου έλαμπε στο νυφικό της. Πρόκειται για δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη -μίνι, έξωμο, με λαμπερά κεντήματα-, ενώ πολύ εντυπωσιακά ήταν και τα παπούτσια με τη λεπτομέρεια από φιόγκο. 

Ο επιχειρηματίας επέλεξε μαύρο κοστούμι, ενώ εκείνοι που υπέγραψαν, ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης.

O φωτογράφος του γάμου, Κυρίλλος Σάμαριτς, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον γάμο.

«Ήμουν μια ώρα νωρίτερα πριν από τον γάμο. Όταν έφτασα, είχαν τελειώσει όλες οι προετοιμασίες. Δεν ήταν κανείς εκεί και ετοιμάστηκε μόνη της. Ήταν πολύ δικό τους όλο αυτό.

Είναι αληθινή αγάπη αυτό που έχουν και το επιβεβαιώνω. «Στον γάμο ήταν λιγότεροι από δέκα άτομα καθώς ήταν σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Και εγώ τελευταία στιγμή έμαθα όλες τις λεπτομέρειες. Ήξερα την περιοχή αλλά δεν ήξερα ακριβώς το σημείο. Το έμαθα τελευταία στιγμή».

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν, μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος.

Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι», αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος πάντρεψε το ζευγάρι.