Η Σελήνη περνάει στον Κριό και εντείνει τον παρορμητισμό μας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Οκτωβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Ιχθύες μέχρι το βράδυ επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Νωρίς το πρωί σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους και σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας συνθήκες έντασης, νευρικότητας, συναισθηματικής αναταραχής. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε τα συναισθήματά μας καθώς όλα διογκώνονται και δεν είναι στη σωστή τους διάσταση.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως σε ό,τι αφορά το κοντινό περιβάλλον γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σε συγκρούσεις που δεν έχουν καμία ουσία.

Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντας μας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας. Ψυχικό σθένος και ενσυναίσθηση λειτουργούν βοηθητικά σε κάθε επιδίωξή μας.

Η συνθήκη είναι ιδανική για να προχωρήσουμε στην επίλυση καταστάσεων του παρελθόντος που μας επιβαρύνουν. Παρελθούσες διεκδικήσεις σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να ικανοποιηθούν στο μέγιστο.

Κατά το σάιτ myastro, αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό αλλάζοντας τη δυναμική καθώς στο πύρινο αυτό ζώδιο μας ωθεί σε πρωτοβουλίες. Παράλληλα, μας προετοιμάζει για την πανσέληνο που θα ολοκληρωθεί αύριο και θα αγγίξει κυρίως σχέσεις και συνεργασίες.

Η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε ώριμα καθώς ο παρορμητισμός και η απροσεξία μας χαρακτηρίζουν. Είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε δυναμικά νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Όμως είναι απαραίτητο να μετριάσουμε αυθορμητισμό και επιθετικότητα που μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Ιδιαίτερα αισιόδοξο είναι το τέλος της ημέρας καθώς λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Δία.

Είναι βέβαιο πώς θα νιώσουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάθε στόχο και φιλοδοξία μας αφού κάνεις και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στις προσωπικές μας επιλογές. Όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάμε θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την ψυχολογία μας, ενώ πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα μας ενθουσιάσουν.