Πετρούνιας – Μιλλούση: Αγκαλιές και φιλιά στη Μύκονο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Οκτωβρίου 2022 10:22

Μπορεί η Μύκονος να άδειασε από ξένους celebrities, παραμένει, όμως, γεμάτη από διασημότητες της εγχώριας showbiz, όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση.

Οι δύο σπουδαίοι αθλητές Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση, οποίοι βρέθηκαν στο «νησί των ανέμων» με αφορμή 1o Mykonos Running Festival και πέρασαν μερικές χαλαρές στιγμές.

Μεταξύ άλλων, εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV στην κοσμική Ψαρρού να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται.

Ο «άρχοντας των κρίκων» αποκάλυψε τους κοιλιακούς φέτες του και έκανε τους άρρενες λουόμενους να χαζεύουν το καλογυμνασμένο σώμα του.

Το ζευγάρι ήταν ευδιάθετο και δείχνουν ευτυχισμένοι καθώς διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο μεγαλώνοντας τα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τον έκτο ευρωπαϊκό τίτλο του στους κρίκους, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ούγγρου Κρίστιαν Μπέρκι.

«Ξεκάθαρα ήρθα στο Μόναχο γι’ αυτόν τον λόγο και μόνο, δεν υπάρχει άλλος αγώνας φέτος για εμένα, γιατί δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης για το Παγκόσμιο καθώς ήμουν χειρουργημένος. Είναι ένα ξεχωριστό μετάλλιο, το έκτο, προχωράμε δυνατά.

Ξεχωριστό μετάλλιο και γιατί προέρχομαι από χειρουργείο, λιγότερο από δέκα μήνες. Ξεχωριστό μετάλλιο γιατί ήταν εδώ τα παιδιά μου και για πρώτη φορά με είδαν live σε αγώνα, τα δύο μωρά μου, τα κορίτσια μου και η Βασιλική», είπε τότε σχολιάζοντας την επιτυχία του.

Και πρόσθεσε: «Ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους και σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια καλή τριετία και λιγότερο, στο δρόμο για το Παρίσι». Πρόλαβα αυτόν τον αγώνα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σε σχέση με τα δικά μου δεδομένα.

Έκανα γρήγορα μια αναδρομή από το Τόκιο και μετά, τα όσα πέρασα για ιατρικούς λόγους, για ψυχολογικούς λόγους, και στην σκέψη ότι με βλέπουν και τα κορίτσια μου, λύγισα.

Όσο καιρό ήμουν στην αποκατάσταση, αξιοποίησα την ευκαιρία να αλλάξω τη ρουτίνα μου από το 2014 και να αλλάξω το πρόγραμμά μου».