Σάκης Ρουβάς: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε γάμο και έγιvε viral

Συντάκτης: Newsroom

10 Οκτωβρίου 2022 17:00

Σάκης Ρουβάς: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε γάμο και έγιvε viral

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks», Μαρία Λέκα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στον Πύργο Μελισσουργού και στη δεξίωση που ακολούθησε η Πέγκυ Ζήνα, ο Σάκης Ρουβάς και ο Χάρης Βαρθακούρης τραγούδησαν για το ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς, προσωπικός φίλος του ζευγαριού, παραδέχτηκε από μικροφώνου ότι είναι από τους ωραιότερους γάμους που έχει πάει στη ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τον Σάκη Ρουβά να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Θα είμαι τίμιος. Όταν ζήτησα από τον Σάκη να χορέψει ζεϊμπέκικο, ήμουν σίγουρος ότι θα αρνηθεί. Με διέψευσε πανηγυρικά».

Σάκης Ρουβάς: Ποζάρει αγκαλιά με την Κάτια Ζυγούλη στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ο Σάκης Ρουβάς δηλώνει απόλυτα ερωτευμένος με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές φυσικά με τις απαραίτητες selfie.

Ο superstar που μαγνητίζει το ενδιαφέρον των followers ακόμα και στα social media Ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και γράφοντας την ανάρτηση του

«Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται».

Ο Σάκης Ρουβάς τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα εργοστάσιο social media και κυρίως στα Instagram ενώ το τελευταίο διάστημα δίνει κυριολεκτικά “πόνο” και μέσα από την πλατφόρμα του τικ-τοκ με τον ίδιο να κάνει μέχρι και χιουμοριστικά βίντεο με αποσπάσματα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάκης Ρουβάς θα συνεχίσει για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα τις καλοκαιρινές του διακοπές μέχρι να επιστρέψει ξανά στην μαζί του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις από Σεπτέμβρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)