Ιωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός τηλεόρασης»

Συντάκτης: Newsroom

12 Οκτωβρίου 2022 14:49

Ιωάννα Μαλέσκου: «Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός τηλεόρασης»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για αυτή την περίοδο που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, αλλά και για το ψευδές δημοσίευμα με σκευάσματα αδυνατίσματος.

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει αυτό που θες πραγματικά. Έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο».

Σχετικά με το ψευδές δημοσίευμα για τα σκευάσματα αδυνατίσματος, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτεί τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιούν το όνομά σου για ένα προϊόν το οποίο δεν εγκρίνεις και είναι άκρως επικίνδυνο.

Με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και απειλούμε με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλα. Άνθρωποι έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και πλέον έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο».

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά».

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχε γίνει μια παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά λύθηκε»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου για την Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή μια συνάντηση που είχαν.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ιωάννα Μαλέσκου της τηλεφώνησε λίγο μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή για να της πει συγχαρητήρια.

«Είναι πολύ καλά και είναι ευγενέστατη. Με συγκίνησε, γιατί μετά τη συνέντευξη με τη Δέσποινα Βανδή με πήρε τηλέφωνο για να μου πει συγχαρητήρια», είπε αρχικά.

«Έρχεται σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες που μπορεί να είμαστε και στον ίδιο σταθμό και δεν ανέφεραν καν τη συνέντευξη, ενώ εκθείαζαν συνεντεύξεις άλλων καναλιών. Δεν με νοιάζει για εμένα, για τη Δέσποινα Βανδή το λέω. Και η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε:

«Στο τέλος της σεζόν είχε γίνει μια παρεξήγηση, της είχαν μεταφέρει κάτι λάθος. Βλέποντας τη στάση του σταθμού απέναντί της, τη στήριξα. Της είπα “μη μασάς, συμβαίνει”».

Τέλος, ανέφερε πως η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και κάνει συζητήσεις για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

«Θέλω να κάνω μια συνέντευξη μαζί της, νομίζω ότι συζητάει για κάτι. Όταν έχει κάτι να πει, τότε θα μιλήσει. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, η οποία συμμετείχε σε μια σημαντική πρωτοβουλία για δενδροφύτευση στον Υμηττό. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν χαλαρή κι ευδιάθετη επί τω έργω κι λιγομίλητη στις τηλεοπτικές κάμερες, δίχως να θέλει να αποκαλύψει κάτι για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Καλό μήνα κι εμένα μου λείψατε είναι η αλήθεια. Συναντιόμαστε όμως με έναν πολύ ωραίο σκοπό. Ο μήνας ξεκινά πολύ δημιουργικά και με πολλές πράσινες δράσεις. Να είστε καλά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις για το αν έχει δεχθεί κάποια πρόταση τηλεοπτικά.