Love Island: Παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μετά από άγριο καβγά!

Συντάκτης: Newsroom

12 Οκτωβρίου 2022 17:03

Love Island: Παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μετά από άγριο καβγά!

Λίγες εβδομάδες βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ το «Love Island» ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Όχι τόσο μέσα από το περιεχόμενό του, αλλά μέσα από τις ατάκες των παικτών που αποτελούν πολλές φορές πηγή για σχόλια στα social media.

Νέοι παίκτες έχουν μπει, ζευγάρια έχουν δημιουργηθεί και έχουν χωρίσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, υπήρξε και μια ηχηρή οικειοθελής αποχώρηση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς και ορισμένων συμπαικτριών του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρκα! Όπως αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά στον διαγωνιζόμενο, μετά από έναν μεγάλο καυγά που είχε, πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά τη συμμετοχή του στο «Love Island», κάτι που θα παρακολουθήσουμε μέσα στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι. Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό τα γυρίσματα πραγματοποιούνται περίπου όπως και στο Survivor, οπότε δεν είμαστε μακριά από τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο Γιώργος Κόρκας είχε δημιουργήσει ορισμένες εντάσεις, οπότε επέλεξε να αποχωρήσει για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Love Island»: Τίτλοι τέλους για «Οπτασία» και Λουσάι

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στο «Love Island». Μπόλικες αλλαγές ταράζουν τα νερά και θέτουν νέους κανόνες στο παιχνίδι.

Αρχικά, το ζευγάρι Αλέξανδρος Λ. – Νίκη ουσιαστικά διαλύθηκε, καθώς οι δύο παίκτες του «Love island» συμφώνησαν ότι διαφέρουν αρκετά μετά τους συνεχόμενους καυγάδες τους, με συνέπεια την οριστική ρήξη.

Παράλληλα, σε τρικυμία βρίσκεται η σχέση του Αλέξανδρου Λ. με τη Νίκη αφού οι εντάσεις ανάμεσά τους δεν λένε να κοπάσουν με την Κλαούντια να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Στο μεταξύ, στο ριάλιτι υπήρξε και μία προσθήκη, αυτή του Παναγιώτη Αβραμόπουλου. Είναι 30 ετών και προπονητής windsurf.

Μένει στην Αθήνα και έχει δύο μικρότερα αδέρφια. Στα 18 του μετακόμισε στο Ληξούρι για σπουδές στο Τμήμα Τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων. Αγαπά τα ταξίδια, ενώ δηλώνει και είναι απρόβλεπτος αφού στα 26 του αποφάσισε να πάει για τρεις ημέρες στο Λονδίνο και τελικά έμεινε εκεί για τρία χρόνια…

Από μικρός ασχολήθηκε με τα αθλήματα όπως το μπάσκετ και το τένις. Όσο βρισκόταν στην Αγγλία εργάστηκε σε γήπεδο γκολφ. Μεγάλη του αγάπη είναι το windsurfing, στο οποίο μάλιστα έγινε και προπονητής.

Είναι ανταγωνιστικός, αυθόρμητος, θαρραλέος, πολυμήχανος, και δυναμικός.

Δηλώνει «ατακτούλης» και του αρέσει να «παίζει» αρκετά όταν δεν βρίσκεται σε σχέση. Έχει κάνει κάποιες μεγάλες σχέσεις άλλα δεν έχει βρει ακόμα την γυναίκα που θα τον εξιτάρει. Οι χυλόπιτες που τρώει από τις κοπέλες, συνήθως, τον πονάνε. έρωτα. Το να βρει το άλλο του μισό που -όπως λέει- είναι δύσκολο.

Ο Παναγιώτης, αφού βγήκε ραντεβού με όλες τις κοπέλες εκτός της Μαρίας, κατέληξε πως η κοπέλα που του ταιριάζει περισσότερο σε αυτή την φάση είναι η Κλαούντια και την επέλεξε για να γίνουν ζευγάρι.

Η επιλογή αυτή άφησε θεωρητικά χωρίς ταίρι τον Γ. Κόρκα, ο οποίος ωστόσο δεν φάνηκε να πτοείται ιδιαίτερα!

Ο Αλέξανδρος Κ. από την άλλη έχει ενοχληθεί για το ραντεβού της κοπέλας του με τον νέο παίκτη, Παναγιώτη και περιμένει να δει τη συνέχεια, ενώ ο Γιώργος Γ. αποφασίζει να προσπαθήσει ξανά να προσεγγίσει την Αναστασία.