Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

15 Οκτωβρίου 2022 11:41

Στην Ελλάδα βρίσκoνται τις τελευταίες ημέρες ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός… συνέλαβε στο κέντρο της Αθήνας σε μία σπάνια έξοδο.

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, αφού ολοκλήρωσε  τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, επέστρεψε με την κόρη της στη Ζυρίχη καθώς ο σύντροφός της γυναικολόγος, Στέλιος Μανουσάκης, μένει μόνιμα στην Ελβετία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ωστόσο, το ζευγάρι επέστρεψε -προφανώς για λίγο- στην Ελλάδα.

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, χέρι-χέρι να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Αμφότεροι έδειχναν ευδιάθετοι.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βόλτα της, μια maxi φούστα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ, την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο, που είχε δέσει στη μέση της και άνετα sneakers.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες εβδομάδες, η Ηλιάκη «ανέβασε» βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ιδιαίτερα συγκινημένη για την κίνηση της να χαρίσει τα ρούχα της σε οικογένειες και παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η παρουσιάστρια της τηλεόρασης, μιλώντας στους θαυμαστές της και στους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατέστησε σαφές πως η απόφασή της να δωρίσει τα ρούχα της όπως και να συναντήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά της, την έκανε καλύτερο άνθρωπο.

«Τα μετέφερα εγώ στους ανθρώπους, πέρα από το γεγονός ότι γύρισα στο σπίτι μου καλύτερος άνθρωπος και αισθάνθηκα ότι είχα κάνει κάτι ουσιαστικό και τέλος πάντων, κάπως συγκινημένη γιατί ήταν η αντίδραση των περισσότερων πολύ ιδιαίτερη», είπε αρχικά η Ηλιάκη στο οπτικό υλικό που δημοσιοποίησε.

Και η παρουσιάστρια κατέληξε σημειώνοντας: «Επειδή είναι χάλια η φάση που διανύουμε, λίγο ο καθένας στον μικρόκοσμό του να κοιτάει λίγο τι γίνεται δίπλα μας. Βλέπουμε ότι κάποιος δεν… ή του λείπει αυτό, δεν πειράζει, να του δώσουμε κάτι εμείς, ή αν μας περισσεύει κάτι να τσεκάρουμε λίγο εκεί στην γειτονιά και να τους τα πάμε».