Αντιγόνη Ψυχράμη: «Μου έβαλαν όπλο στο κεφάλι και με πέταξαν κάτω»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Οκτωβρίου 2022 10:00

Η Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωσε, όταν βρέθηκε υπό απειλή όπλου στα 17 της χρόνια!

Η δημοφιλής ηθοποιός Αντιγόνη Ψυχράμη μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ και περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, η οποία τις προκάλεσε κρίσεις πανικού με αποτέλεσμα να αρχίσει ψυχοθεραπεία.

«Από εκεί ξεκίνησε το θέμα με τις κρίσεις πανικού και άρχισα ψυχοθεραπεία. Είχα βρεθεί σε μια ληστεία μέσα σε τράπεζα σε ηλικία 17 ετών.

Με πιάνουν με ένα όπλο στο κεφάλι και με βάζουν κάτω, γίνεται η ληστεία και με κεφαλοκλείδωμα, με πήραν έξω, μέχρι να πάρουν τους σάκους και να ανέβουν στη μηχανή, με πέταξαν κάτω και φύγανε», περιέγραψε η Ψυχράμη.

Και πρόσθεσε: «Μετά ξεκίνησε η κατηφόρα, έχασα δέκα κιλά, πάθαινα κρίσεις πανικού, δεν μπορούσα να μείνω μόνη μου δευτερόλεπτο, όλα αυτά».

Από εκεί και πέρα, σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτήν την περίοδο η Ψυχράμη και ο αγαπημένος της Δημήτρης Μακαλιάς. Κι αυτό γιατί ετοιμάζονται να υποδεχθούν νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Ως γνωστόν, η Ψυχράμη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της από τον ηθοποιό και παρουσιαστή. Και η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Άλλωστε είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει… Ευλογία» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ψυχράμη πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά, ενώ δημοσίευσε ακόμη δυο φωτογραφίες με τον 4 ετών γιο της Χάρη, ο οποίος ανυπομονεί να γνωρίσει το αδερφάκι του.

Η Μαρία Αντωνά ήταν εκείνη που αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open. Με τον Μακαλιά να μη κρύβει τη συγκίνησή του που θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα δεν αποκάλυψε το φύλο του μωρού, καθώς δεν είναι ακόμη σίγουροι αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι.