Μαρία Λέκα: Αυτός είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας σύζυγός της – Η φωτό από τον γάμο

Συντάκτης: Newsroom

16 Οκτωβρίου 2022 14:00

Μαρία Λέκα: Αυτός είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας σύζυγός της - Η φωτό από τον γάμο

H πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Μαρία Λέκα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στις 9/10 σε μια παραμυθένια τελετή.

Στο πάρτι υπερπαραγωγή που έστησαν για τον γάμο, τραγούδησαν ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και ο Χάρης Βαρθακούρης ενώ πριν γίνει το γλέντι το ζευγάρι είχε νοικιάσει μια συγκλονιστική διώροφη βίλα για την προετοιμασία.

Μέχρι σήμερα ωστόσο, το μόνο που γνωρίζουμε για τον σύζυγό της είναι πως είναι 34 χρονών και μεγαλοεπιχειρηματίας, δυο πράγματα που η ίδια είχε αποκαλύψει σε Q&A στο προφίλ της στο Instagram.

Τελικά κυκλοφόρησε στα social media μια και μοναδική φωτογραφία του συζύγου της με το πρόσωπο του να φαίνεται καθαρά, η οποία τραβήχτηκε από καλεσμένη.

Σάκης Ρουβάς: Χόρεψε ζεϊμπέκικο σε γάμο και έγιvε viral

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks», Μαρία Λέκα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στον Πύργο Μελισσουργού και στη δεξίωση που ακολούθησε η Πέγκυ Ζήνα, ο Σάκης Ρουβάς και ο Χάρης Βαρθακούρης τραγούδησαν για το ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς, προσωπικός φίλος του ζευγαριού, παραδέχτηκε από μικροφώνου ότι είναι από τους ωραιότερους γάμους που έχει πάει στη ζωή του.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τον Σάκη Ρουβά να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Θα είμαι τίμιος. Όταν ζήτησα από τον Σάκη να χορέψει ζεϊμπέκικο, ήμουν σίγουρος ότι θα αρνηθεί. Με διέψευσε πανηγυρικά».