Mente Fuerte: «Μούσα του έρωτα η Μαρία Σολωμού, είμαστε κοντά…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Οκτωβρίου 2022 11:52

Τον θαυμασμό του για τη Μαρία Σολωμού εξέφρασε μία ακόμη φορά ο Mente Fuerte χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει αν οι φήμες που τους θέλουν μαζί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.

Ο γνωστός trapper Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αfter Dark» του Open, το βράδυ της Κυριακής.

Στο καθιερωμένο παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου», ο Mente Fuerte μίλησε για τη σχέση του με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, για την οποία πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία της στην οθόνη του παιχνιδιού, ο τραγουδιστής τη σχολίασε λέγοντας: «Ωραίο κορίτσι η Μαρία! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει, φοβερή ηθοποιός! Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο του άλμπουμ μου γιατί η πρώτη που είχα στο μυαλό μου ήταν ακριβή και πήρα την αμέσως επόμενη (γέλια). Την κοιτάς τώρα αυτήν τη γυναίκα, δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;».

Στη συνέχεια, ο Mente Fuerte πρόσθεσε: «Της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο του άλμπουμ μου επειδή είμαστε κοντά, και θεωρώ ότι μπορεί να το υποστηρίξει».

Σε άλλο σημείο, ο καλλιτέχνης ρωτήθηκε αν τον ενοχλεί το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή απασχολεί τόσο πολύ τα Μέσα Ενημέρωσης. Ο ίδιος απάντησε: «Γιατί να με ενοχλεί που με φωτογραφίζουν σε ιδιωτικές στιγμές; Εάν δεν προσβάλλει εμένα και τον άνθρωπο που συνοδεύω… Η δουλειά μου είναι αυτή, αυτό έχω επιλέξει να κάνω.

Είναι τα υπέρ και τα κατά αυτής της δουλειάς. Τιμή μου να με βλέπουν να συνοδεύω τη Μαρία Σολωμού. Αν της αφιέρωνα ένα τραγούδι από το άλμπουμ μου αυτό θα ήταν το ‘Αεροπλάνο’. Όχι για τον στίχο, αλλά για το vibe, έχει μία agressive ενέργεια».

Τέλος, κατά τη διάρκεια της παρουσία του στην εκπομπή, ο Mente Fuerte καταδίκασε τα βίαια σκηνικά που έλαβαν χώρα στα φετινά Mad VMA ανάμεσα στους Snik και Light.