Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα ο άνθρωπός μου»

Συντάκτης: Newsroom

17 Οκτωβρίου 2022 15:45

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα ο άνθρωπός μου»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» του ANT1. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τον ρωτήσει για τον γάμο του αλλά και τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη, με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να στα εξηγήσω κι εγώ όλα. Είμαστε οι ίδιοι, επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ.

Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπάω. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ σε έναν άνθρωπο που αγαπώ να του φερθώ με ένα τρόπο άσχημο».

Σχετικά με το ότι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη άργησαν πολύ να μιλήσουν δημόσια για τη σχέση τους, ο ηθοποιός είπε: «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος. Ήμουν με τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα στο καμαρίνι, με ήξερε γενικά και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει η συνέντευξη.

Από την άλλη δεν με πείραξε κιόλας που τα έβαλε, δεν το θεώρησα κάτι. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα. Η Σμαράγδα μου είπε “ε είσαι χαζός”. Είναι πιο αυστηρή από μένα όσον αφορά στα προσωπικά της θέματα».

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για μένα σύντροφος, ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή και συγχρωτισμός και πάρα πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα».

Σμαράγδα Καρύδη: «Βαριέμαι, δεν μπορώ να απαντάω σε όλους»

Σμαράγδα Καρύδη: «Βαριέμαι, δεν μπορώ να απαντάω σε όλους»

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αναφέρθηκε στην παρουσίαση του Celebrity Game Night, που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ, αλλά και στη ζωή και τα επαγγελματικά της.

«Είμαι η Σμαράγδα ό,τι και να κάνω, παντού. Δεν μπορώ να υποδυθώ κάποιον άλλο από το να είμαι ο εαυτός μου. Το Celebrity Game Night είναι πιο κοντά σε μένα, γιατί δεν έχω κάποια λόγια να μάθω, είναι πιο κοντά στο τι μου έρχεται αυθόρμητα να κάνω. Υπάρχει ένα φίλτρο δεν είμαι σαν να είμαι στο σπίτι μου, αλλά είμαι ο εαυτός μου. Θα τολμούσα κάτι διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να κάνω ένα μαγκαζίνο».

«Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές και παιχνίδια που δεν με ενδιέφεραν. Είχε γραφτεί ότι μας πρότειναν με τον Θοδωρή Αθερίδη να κάνουμε εκπομπή, αλλά όχι δεν το σκεφτόμαστε. Δεν θα πήγαινα στο survivor, ξέρουν οι άνθρωποι που με βλέπουν. Δεν έχω πάει για κανονικό camping, θα πάω στο survivor;».

«Δεν απαντάω σε σχόλια ή σε πράγματα που ακούγονται. Βαριέμαι, δεν μπορώ να απαντάω σε όλους. Και στα θετικά τι να απαντήσω; “ευχαριστώ πολύ;”. Δεν έχω χρόνο να απαντάω σε όλους, ασχολούμαι με τόσα πράγματα. Ασχολούμαι πιο πολύ σαν παιχνίδι με το Instagram. Περνάω φάσεις με τα social media. Τα καλοκαίρια έχω χρόνο, γι΄ αυτό ασχολούμαι. Ο Θοδωρής δεν με βγάζει φωτογραφίες. Ποιος άντρας θα κάτσει να σε βγάλει φωτογραφίες; Έχω μία αγαπημένη φίλη», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη: «Θα ήθελα να ήμουν λιγότερο δειλή, λιγότερο… κότα!»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα καθώς και για την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του «Celebrity game night».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον τρίτο κύκλο του «Celebrity game night» που αρχίζει στο MEGA.

«Είμαι χαρούμενη που αρχίζει ο τρίτος κύκλος του ‘Celebrity game night’. Φέτος θα δούμε καινούργια παιχνίδια. Όταν ξεκίνησα το ‘Celebrity game night’ κατάλαβαν ότι είμαι παιχνιδιάρα, γιατί προσπάθησα να το κάνω όπως στο σπίτι με τους φίλους μου», ανέφερε η Καρύδη.

Για το θέατρο και την τηλεόραση είπε: «Πρέπει να βρεις μια παιδικότητα για να κάνεις θέατρο. Μου αρέσαν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της κωμωδίας που είχα γνωρίσει, στο δράμα μου άρεσε η Λαμπέτη. Από μικρή ήμουν τρολ. Αυτό συνέβαινε και στο σχολείο μου και στις παρέες μου.

Μπορεί να κοροϊδέψω ή να δω την αστεία πλευρά του πράγματος, να είμαι λίγο… γαλαρία. Θα πω κάτι που μπορεί να είναι ανάρμοστο.

Θα ήθελα να είμαι σε ένα παραθυράκι στις ειδήσεις και να λέω πάνω από τον εκφωνητή πράγματα».

Για την ζωή της και για το πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις, η ηθοποιός μίλησε με χιούμορ.

«Στη ζωή μου θα ήθελα να ήμουν λιγότερο δειλή, λιγότερο κότα. Θα ήθελα να περάσω λίγο πιο περιπετειώδη ζωή. Η επανάστασή μου δεν έγινε μια ημέρα, έγινε σταδιακά, γιατί το συνειδητοποιούσα και το ήξερα.

Είμαι δεινόσαυρος πια σε αυτή τη δουλειά, έχω πει πολλά ‘όχι’. Δεν έχω φύγει, αλλά έχω πει ‘τι ωραία που γλίτωσα’.

Δεν μου αρέσει η φθορά του χρόνου, αλλά δεν με πιάνει και τρέλα», τόνισε.

«Δεν πιστεύω ότι με αδίκησαν αλλά ότι αδικήθηκα από τον εαυτό μου, δεν δούλεψα αρκετά ή από τεμπελιά δεν έκανα όσα θα μπορούσα», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται τέλος, πως η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε» στο θέατρο «Παλλάς».