«Ράδιο Αρβύλα»: Επέστρεψαν και έβαλαν στο… στόχαστρο το «GNTM5»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Οκτωβρίου 2022 12:11

Με μεγάλη όρεξη επέστρεψαν οι «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας έκαναν την πρεμιέρα τους στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Οι «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, ασχολήθηκαν με όλα όσα απασχόλησαν την τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ αυτών και το «Grecce’s next top model», για το οποίο έχουν ακουστεί πολλά κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των κριτών απέναντι στις παίκτριες που πέρασαν από οντισιόν.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έφτιαξαν και πρόβαλαν σατιρικό βίντεο για τα όσα έγιναν στην οντισιόν της 21χρονης Εύας από την Κύπρο, η οποία αρνήθηκε να ξυρίσει τα μαλλιά της στο υποθετικό σενάριο μίας καλής δουλειάς στο χώρο της μόδας.

Στο βίντεο αναφερόταν τα παρακάτω ως «σενάριο» (με λόγια που… εμπνεύστηκαν οι συντελεστές της εκπομπής): 

«Δηλαδή μας λες ότι εσύ δεν είσαι σε θέση να ξεπουληθείς για να κάνεις καριέρα; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Ξέρεις πόσο άσχημο είναι να διατηρείς τα ‘πιστεύω’ σου και την αξιοπρέπειά σου; Αντιλαμβάνεσαι τι μας λες;».

«Τι σας λέω; Ότι δεν είναι τα λεφτά το παν».

«Ξέρεις πόσες φορές εμείς ξεπουληθήκαμε για να γίνουμε διάσημοι και βλέπεις τι είμαστε τώρα κοτζάμ κριτές στο ‘GNTM’ όχι τίποτα αξιοπρεπείς κακομοίρηδες».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο της εκπομπής απασχόλησε πολλούς χρήστες του Twitter, οι οποίοι έγραψαν την άποψή τους για το θέμα.

Από εκεί και πέρα, οι φίλοι της παρέας από τη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι περίμεναν πώς και πώς την επιστροφή τους στην τηλεόραση. Έτσι, το χθεσινό πρώτο επεισόδιο για τη νέα σεζόν κατέγραψε πολύ καλές επιδόσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεθέαση.

Για την ακρίβεια βρέθηκε κορυφή στη ζώνη μετάδοσής της (20:00-21:00) και συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό.

Στο δυναμικό κοινό οι «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσαν μέσο όρο 19,7% και ακολούθησε ο «Παράδεισος των κυριών» με 14,5%, «Η δική μας οικογένεια» είχε 4% και το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», 3,7%.