Αντώνης Κανάκης: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα – «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Οκτωβρίου 2022 10:58

Την οργή του Αντώνη Κανάκη προκάλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και η συγκεκριμένα τα στιγμιότυπα από τον βιασμό της που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα.

Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.

«Φωτογραφίζοντας» τον Γιώργο Λιάγκα, που χθες στο «Πρωινό» είπε ότι έβλεπε στο κινητό του, φωτογραφίες της ανήλικης, τόνισε: «Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε…

Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;».

Νωρίτερα, την άποψή της για το ίδιο  ζήτημα είχε εκφράσει και η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει. Να σας ρωτήσω κάτι εάν εσείς γνωρίζετε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι στη δικογραφία;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κουτσελίνη στην εκπομπή της για να λάβει καταφατική απόκριση από τον δικηγόρο.

«Εμείς δεν τις έχουμε δει και κάποια στιγμή χθες ρώτησα και τον Πέτρο Κουσουλό, είστε παρόντες όλοι, αν έχει κάτι από αυτές και μου είπε όχι. Γιατί, λέω, συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν φωτογραφίες», είπε η παρουσιάστρια.

«Η αλήθεια είναι πως ο κάθε δημοσιογράφος έχει στα χέρια του όλο το υλικό το δημοσιογραφικό, από πού είναι η πηγή του καθένα αφορά στην ελευθερία του Τύπου και όχι μόνο» υπογράμμισε.

Και κατέληξε: «Αυτή την κουβέντα την κάνουμε για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας που έχουν πει δημόσια ότι στα χέρια τους την ώρα του ζωντανού έβλεπαν τις φωτογραφίες και φρίκαραν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή στη συνέχεια.

Άρα αυτοί που τις έχουν δει κανονικά διώκονται».