Βασίλης Μπισμπίκης: Είδε το ματς του Παναθηναϊκού μαζί με τους οργανωμένους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Οκτωβρίου 2022 12:40

Στο γήπεδο της Λεωφόρου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Βασίλης Μπισμπίκης και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκα.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και όποτε δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, βλέπει από κοντά τους αγώνες του.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής ο πρωταγωνιστής πήγε στην ιστορική έδρα της ομάδας του και είδε το ματς με τον Άρη.

Πάντως, δεν προτίμησε την άνεση της θύρας των επισήμων αλλά κάθισε σε εκείνη των οργανωμένων οπαδών.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, πηγαίνει συχνά στη Θύρα 13 της Λεωφόρου και φωτογραφίζεται με άλλους φίλους του «τριφυλλιού».

Αρκετοί έχουν δημοσιεύσει στιγμιότυπα μαζί του, ενώ χθες ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» του ΑΝΤ1 «ανέβασε» και ένα story στο Instagram από το γήπεδο.

Το ευχάριστο για τον ίδιο είναι ότι είδε την αγαπημένη του ομάδα να πετυχαίνει την ένατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματος έστω και με αγωνιώδη τρόπο αφού το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Μπισμπίκης σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει φανατικός φίλος του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει ακολουθήσει πολλές φορές την ομάδα του -σε ποδόσφαιρο όπως και σε μπάσκετ- σε αγώνες ακόμη και στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε εκδρομές.

«Παναθηναϊκός είμαι, στον Παναθηναϊκό πηγαίνω, όποτε μπορώ και δεν έχω παράσταση, κατά τ’ άλλα πιο πιτσιρικάς ήμουν συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα Final 4, Ισραήλ, Βαρκελώνη, Παρίσι.

Έχω πάει, με καράβι στο Ισραήλ. Στα άλλα με λεωφορείο. Η εκδρομή που πήγαμε στο Μπερσί για το Ευρωπαϊκό, ήταν 15 μέρες γιατί πριν ήμασταν μία εβδομάδα Ολλανδία, που είχαμε κερδίσει 1-0 τον Άγιαξ. Ήμουν μέσα.

Ήμασταν 15μερη εκδρομή. Με ένα πούλμαν είχαμε φύγει από Ελλάδα και καπάκι πήγαμε Μπερσί και παίρνουμε και το Ευρωπαϊκό. Καταλαβαίνεις τι τρέλα ήταν αυτή», είχε πει ως καλεσμένος στην εκπομπή «Pick ‘N Roll».