Μαρία Ηλιάκη: «Με γράψανε και καλά μου κάνανε»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Οκτωβρίου 2022 11:04

Η Μαρία Ηλιάκη έχει κάνει πολλές αναφορές κατά το παρελθόν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη αρκετές φορές έχει «ανεβάσει» story μέσα από το αυτοκίνητό της την ώρα που μετακινείται στην Αθήνα και έχει εκφράσει πολλάκις τα παράπονά της για την κίνηση στους δρόμους.

Αυτό συνέβη και χθες. «Η κατάσταση στο κέντρο πια δεν παλεύεται», έγραψε η 44χρονη σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά το παράπονο για την κίνηση, η Ηλιάκη μοιράστηκε και έναν προβληματισμό με το κοινό ζητώντας να της βρουν ένα GPS που να αναφέρει εναλλακτικές διαδρομές για να μη την πιάνει ο δακτύλιος.

«Θέλω να μου πείτε κάτι. Αν υπάρχει κάποιο GPS, κάποιος πλοηγός, που να σου λέει πώς να πας εκεί που θες να πας χωρίς να μπεις στον δακτύλιο. Γιατί αν υπάρχει αυτό, να το κατεβάσω. Θα είναι πολύ βοηθητικό. Γιατί λέω εγώ τις προάλλες ‘Σιγά μωρέ θα μπω για τόσο’.

Και με γράψανε. Καλά μου κάνανε. Την πάτησα. Με γράψανε οι άνθρωποι. Τους λέω ‘Έσφαλα. Γράψτε με’. Τα πλήρωσα κιόλας. Ήθελα, λοιπόν, να μου πείτε αν υπάρχει αυτός ο πλοηγός να μου λέει αν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές να αποφεύγω το κέντρο», σημείωσε.

Από εκεί και πέρα, στην Ελλάδα βρίσκoνται τις τελευταίες ημέρες ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός… συνέλαβε στο κέντρο της Αθήνας σε μία σπάνια έξοδο.

Η παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, επέστρεψε με την κόρη της στη Ζυρίχη καθώς ο σύντροφός της γυναικολόγος, Στέλιος Μανουσάκης, μένει μόνιμα στην Ελβετία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ωστόσο, το ζευγάρι ήρθε -προφανώς για λίγο- στην Ελλάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, χέρι-χέρι να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Αμφότεροι έδειχναν ευδιάθετοι.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βόλτα της, μια maxi φούστα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του ροζ, την οποία συνδύασε με λευκό πουκάμισο, που είχε δέσει στη μέση της και άνετα sneakers.