«Survivor All Star»: Έντεκα παίκτες είπαν «ναι» στον Ιλιτζαλί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Οκτωβρίου 2022 11:47

Σε συμφωνία με έντεκα παίκτες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο «Survivor All Star», φαίνεται πως έχει έρθει η παραγωγή του ριάλιτι.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη δώσει τα χέρια με έντεκα ανθρώπους που επιστρέφουν στο «Survivor» και πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, στο «Survivor All Star» θα συμμετέχουν 24 πρόσωπα – αφού το πρότζεκτ προβλέπει δύο ομάδες που θα απαρτίζονται από δώδεκα μέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, συνολικά θα υπογράψουν τριάντα άτομα. Σε ορισμένους από αυτούς, πάντως, έχει μπει όρος στο συμβόλαιό τους, σύμφωνα με τον οποίο η παραγωγή θα αποφασίσει αν θα μπουν στο παιχνίδι ή αν τελικά θα μείνουν εκτός.

Αναλυτικότερα, έχουν υπογράψει με την «Acun Medya» οι Στάθης Σχίζας, Τάκης Καραγκούνιας, Τριαντάφυλλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος.

Τα τρία ζευγάρια που έχουν «κλειδώσει» είναι οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης, Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος.

Εκτιμάται ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα διαρρεύσουν και άλλα ονόματα μιας και οι επαφές με υποψήφιους παίκτες συνεχίζονται.

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρεμιέρα του «Survivor All Star» πηγαίνει για τα μέσα ή τα τέλη Δεκεμβρίου. Το αργότερο στις 20 Δεκεμβρίου, μία ημέρα δηλαδή μετά τον τελικό του Μουντιάλ.

Αξιόπιστες πηγές επισημαίνουν πως οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχουν συμφωνήσει για πέντε με έξι  επεισόδια την εβδομάδα.

Στον ΣΚΑΪ περιμένουν πώς και πώς το «Survivor All Star», καθώς φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά για το κανάλι του Φαλήρου σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του στην τηλεθέαση.

Η σειρά μυθοπλασίας «Γλυκάνισος» δεν έχει πιάσει τα νούμερα που περίμεναν στο Φάληρο και υπάρχει προσδοκία ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα αλλάξει τα δεδομένα και θα φέρει νούμερα -άρα και έσοδα- στον σταθμό.