Γιώργος Καραμίχος: «Όταν πήγα στην Αμερική δούλευα ως πορτιέρης, οδηγός, έκανα μασάζ»

Συντάκτης: Newsroom

28 Οκτωβρίου 2022 14:00

Γιώργος Καραμίχος: «Όταν πήγα στην Αμερική δούλευα ως πορτιέρης, οδηγός, έκανα μασάζ»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος και αναφέρθηκε στη νέα σειρά της ΕΡΤ, όπου και πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Μία νύχτα του Αυγούστου».

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη και μίλησαν για τη συνεργασία τους.

«Με τη Μαρία δεν κάναμε παρέα, αλλά πάντοτε μου ήταν συμπαθής. Η μοίρα μας το κρατούσε, ώστε να ζήσουμε μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη αυτήν τη μαγική εμπειρία» είπε αρχικά.

Όπως ανέφερε παρακάτω, θεωρεί ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες ελληνικές παραγωγές. «Για εμένα, η σειρά αυτή είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου. Και από άποψη παραγωγής και από την υποστήριξη της ΕΡΤ. Μας προσέχουν παιδιά. Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό στα ελληνικά δεδομένα. Είναι εκεί για να μας υποστηρίξουν, χωρίς να αφήνουν να έρθει σε εμάς τίποτα αρνητικό, που φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά σε μία παραγωγή», αναφέρει.

Μίλησε επίσης, για την περίοδο που πήγε στην Αμερική και άφησε πίσω του την υποκριτική στην Ελλάδα.

«Όταν πήγα στην Αμερική κι αποφάσισα να τα τινάξω όλα στον αέρα, να αφήσω προτάσεις που είχα εδώ και να ξεκινήσω από το μηδέν, άρχισα να δουλεύω σε ό,τι μπορείς να φανταστείς», δήλωσε.

«Δούλευα πορτιέρης σε κλαμπ, έκανα διάφορες θεραπείες, μασάζ και ήμουν και οδηγός μιας κοπέλας με προβλήματα υγείας. Ήμουν 39-40 ετών τότε. Δούλευα για 10 δολάρια την ώρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Γιώργος Καραμίχος: οι πρώτες του φωτογραφίες από το Νησί 2

Γιώργος Καραμίχος: οι πρώτες του φωτογραφίες από το Νησί 2

Η σειρά που αγάπησαν πριν από χρόνια οι τηλεθεατές, Το Νησί, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με πολλές αλλαγές. Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην εξέλιξη της υπόθεσης του γνωστού σήριαλ που βασίστηκε στο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ

Η νέα version, θα έχει τίτλο, Μια νύχτα του Αυγούστου και πολλοί παλιοί αλλά και νέοι χαρακτήρες θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά της ΕΡΤ. Ενώ η ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος θα είναι ένας από αυτούς.

Το καλοκαίρι βρίσκεται στη μέση του και τα σετ των νέων ελληνικών σειρών έχουν πάρει φωτιά. Ο Γιώργος Καραμίχος βρίσκεται με το υπόλοιπο team της σειράς για τα πρώτα επεισόδια.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες από το σετ των γυρισμάτων, αποκαλύπτοντας το όνομα του στη σειρά που είναι Μανόλης.

«First day on set. Manolis is coming to life. #oneaugustnight by @vichislop directed by @zoiesgourou produced by @needafixer @ertofficial_ Πρώτη μέρα γύρισμα για #μιανυχτατουαυγουστου #filming #tvseries #perioddrama #joyofliving». Έγραψε συνοδεύοντας τις φωτογραφίες του.

 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις αρχές του Ιουνίου

Η δράση στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» από την Κρήτη και την περιοχή της Ελούντας μεταφέρεται στον Πειραιά. Καθώς οι κεντρικοί χαρακτήρες παίρνουν το πλοίο της γραμμής για μια καλύτερη ζωή μακριά από κοινωνικούς στιγματισμούς και αποκλεισμούς.

Σημαντικό μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Τρούμπα και σημεία της Δραπετσώνας. Τα οποία αναδύουν ατμόσφαιρα της εποχής του ’50 παρά τις όποιες μεταγενέστερες παρεμβάσεις.

Επίσης πολλές σκηνές θα γυριστούν σε κτίρια γύρω από την πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο αλλά και σε εξοχές της νοτιοανατολικής Αττικής.