Χαλογουίν: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των αστέρων και το… σορτσάκι της Τζένερ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Νοεμβρίου 2022 08:56

Οι ήρωες των κινουμένων σχεδίων αποτέλεσαν την κύρια έμπνευση των μεταμφιέσεων αστέρων του Χόλιγουντ και της σόουμπιζ για το φετινό Χαλογουίν.

Το MEGA παρουσίασε κάποιες από τις επιλογές των celebrities.

Κάιλι Τζένερ
Η «Τζέσι» του «Toy Story 2» ενέπνευσε την αμφίεση της Κάιλι Τζένερ στην πιο σέξι εκδοχή της.

Φόρεσε λευκό πουκάμισο και στενό τζιν σορτς που αποκάλυπτες τις θηλυκές της γραμμές κλέβοντας τις εντυπώσεις των θαυμαστών της.

Αν και οι φίλοι της την αποθέωσαν, γράφοντάς της στα σχόλια πως είναι η «πιο σέξι Τζέσι» που έχουν δει ποτέ, υπήρξαν κι εκείνοι που την έκριναν άσχημα, κατηγορώντας την πως «κατέστρεψε μια παιδική ταινία». Και αυτό επειδή το σορτσάκι της ήταν πολύ κοντό, γεγονός που τους ενόχλησε.

Ειδικότερα, χρήστες του Instagram «εστίασαν» στο σορτσάκι της και το πόσο προκλητική ήταν γενικότερα η εμφάνισή της και την κατηγόρησαν για «σεξουαλικοποίηση ενός παιδικού ήρωα».

Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν μεταμορφώθηκε στη φιγούρα «Mystique» από τους X-Men.

Φόρεσε μπλε κολλητή φόρμα latex, έβαψε το πρόσωπό της στην ίδια απόχρωση, κόκκινη περούκα και εντυπωσιακούς κίτρινους φακούς.

Η τηλεοπτική σταρ έμοιαζε άψογα με εξωγήινη.

Πάρις Χίλτον
Η Πάρις Χίλτον επέλεξε τη θηλυκή στολή της Sailor Μοοn που πρωταγωνιστούσε στα ιαπωνικά κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του ’90.

Η Χίλτον φαίνεται ότι απολάμβανε κάθε στιγμή την προσοχή που της έδειχναν οι φωτογράφοι.

Μαντόνα
Πιο κοντά στο κλίμα του Χαλογουίν μπήκε η Μαντόνα, η οποία μεταμφιέστηκε σε Zombie.

Η βασίλισσα της ποπ που μοιάζει να θέλει να προκαλεί συνεχώς επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, έβαψε το πρόσωπό της με μαύρες γραμμές που θύμιζαν ανατριχιαστικές ουλές και έβαλε μαύρο κραγιόν.

Σίντι Κρόφορντ
Στολές της Άγριας Δύσης επέλεξαν η Σίντι Κρόφορντ και ο σύζυγός της Ράντι Γκέρμπερ οι οποίοι και ήταν οικοδεσπότες ενός από τα πιο δημοφιλή πάρτι του Χόλυγουντ.

Οι τρομακτικές στολές και η ατμόσφαιρα θρίλερ που επιτάσσει το έθιμο δεν είχε φέτος την τιμητική του στους κύκλους του Χόλυγουντ.